29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Pixel 10: Νέα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι το Tensor G5 θα κατασκευαστεί από την TSMC

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα τα chipset Tensor μέχρι στιγμής, αλλά και το επερχόμενο Tensor G4, είναι βασισμένα σε τσιπ Exynos και έχουν κατασκευαστεί από τη Samsung.

Ωστόσο, η Google εργάζεται σε έναν εσωτερικό σχεδιασμό και φέρεται να απομακρύνεται από τα χυτήρια της Samsung για την υλοποίησή του.

Ένα αρχείο συναλλαγών παρέχει την πρώτη απόδειξη ότι το Tensor G5 θα παραδοθεί από την TSMC. Το G5 θα χρησιμοποιηθεί στη σειρά Pixel 10 στα τέλη του 2025, αν όλα πάνε καλά.

Οι άνθρωποι στο Android Authority έπεσαν πάνω σε ένα δηλωτικό αποστολής από την Ινδία που περιγράφει λεπτομερώς ένα πακέτο που έχει όλα τα σημάδια μιας υπό ανάπτυξη έκδοσης του chipset Tensor G5. Για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις λεπτομέρειες που κρύβονται στον οδηγό, ο ιστότοπος ανέλυσε όλους τους βασικούς όρους.

Αυτό το έγγραφο αποστολής αναφέρει την τεχνολογία InFO POP της TSMC, επιπλέον της κωδικής ονομασίας της Google για το Tensor G5 — LGA (Laguna Beach). Αποκαλύπτει επίσης υποστήριξη για τουλάχιστον 16 GB μνήμης RAM που παράγεται από την SEC (Samsung). Το πακέτο που περιγράφεται εδώ προέρχεται από μια εταιρεία με έδρα την Ινδία που ονομάζεται Tessolve Semiconductor, η οποία φέρεται να δοκιμάζει ημιαγωγούς.

Το Android Authority εικάζει ότι η Tessolve Semiconductor κάνει κάποιες από τις εργασίες που είχε πραγματοποιήσει προηγουμένως η Samsung. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες αναμένεται να μην είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Η τεχνολογία InFO_PoP κάνει πιο λεπτή συσκευασία (1,16 mm σε αυτήν την περίπτωση) και έχει επίσης βελτιωμένες ηλεκτρικές και θερμικές ιδιότητες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό