26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με την Ολυμπία Οδό, προέτρεψε όλους τους οδηγούς να κάνουν μια «στάση ασφαλείας» στο Pit Stop του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Στόχος ένας σύντομος έλεγχος του οχήματός τους, στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μεγάρων (κατεύθυνση προς Πάτρα). Η ενέργεια έγινε από τις 15:00 μέχρι τις 20:00.

Στο πλαίσιο της κοινής δράσης «Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια» οι οδηγοί είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα δωρεάν, πεντάλεπτο έλεγχο ασφαλείας με τη βοήθεια συνεργατών του Ινστιτούτου.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να αφυπνίσει και να ενημερώσει τους οδηγούς σχετικά με τα βασικότερα σημεία ελέγχου του οχήματος και την αξία της πρόληψης, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου που οι οδικές μετακινήσεις είναι πιο συχνές.

Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί είχαν τη δυνατότητα να διενεργήσουν βασικούς ελέγχους στους υαλοκαθαριστήρες, τα καύσιμά τους, ενώ ενημερώθηκαν για τα διαθέσιμα σημεία ανεφοδιασμού. Ακόμη, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στα φώτα, τα φλας, την κατάσταση και φθορά των ελαστικών, την ισχύ του ελέγχου ΚΤΕΟ και το χώρο επιβατών για ελεύθερα αντικείμενα. Στο τέλος κάθε ελέγχου παραδόθηκε στον οδηγό έντυπο «Δελτίο Φιλικού Ελέγχου» με τα αποτελέσματα και τυχόν παρατηρήσεις.

Το έντυπο αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε οδηγούς να λάβουν μέρος σε κλήρωση για:

5 πομποδέκτες ΟΛΥΜΠΙΑ PASS προ-φορτισμένους με 70€10 προπληρωμένες κάρτες AVIN των 50€10 μαθήματα e-learning στην Οδική Ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας www.roadsafetyacademy.eu του Ι.Ο.ΑΣ. αξίας έως €70/μάθημα3 backpack TotalEnergies αξίας €70/τμχ.

Παράλληλα, οι οδηγοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί με τον καφέ τους ακόμα έναν καφέ δωρεάν, προσφορά από τα Flocafe.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό