24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

#PFW Recap: Τα καλύτερα beauty moments από την 5η ημέρα του Paris Fashion Week

Ειδήσεις Ελλάδα

Είδαμε τις φύτρες να παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, messy χτενίσματα, διάφανα μακιγιάζ, χρώμα και αρχιτεκτονική στις χωρίστρες.

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι -όπου βρισκόμαστε- έχει πάντα μία γλυκόπικρη γεύση, καθώς σημαίνει το τέλος του «μήνα της μόδας» που ξεκινά από τη Νέα Υόρκη, για να ολοκληρωθεί εδώ, στην Πόλη του Φωτός. Στο Παρίσι βλέπεις, αν με ρωτάς, δημιουργούνται οι τάσεις για κάθε σεζόν, και ήδη έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται.

PFW: Pastel και smudgy eyes, μπούκλες και ματ επιδερμίδες – Τα looks της 4ης μέρας είχαν τα πάντα

Από ατημέλητα μαλλιά, με ατίθασες φύτρες και υφή, σε χαλαρούς κυματισμούς, ελαφριά smoky και σχεδόν διάφανες επιδερμίδες, τα μαλλιά και το μακιγιάζ για τον επόμενο χειμώνα θα έχουν preppy στοιχεία, χαρακτήρα και πινελιές χρώματος ή και αρχιτεκτονικής. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι παρουσίασαν οι κορυφαίοι hair and makeup artists την 5η ημέρα στο Παρίσι…

Giambattista Valli

Η πασαρέλα του Giambattista Valli, γέμισε κορίτσια με ατημέλητα κύματα στα μαλλιά, και σφιχτές αλογοουρές που όμως άφηναν χώρο στις φύτρες (και τις φαβορίτες) τους να κλέψουν την παράσταση. Οι hair artists της L’ Oréal Paris, σμίλεψαν με ζελέ και οδοντόβουρτσες τις φύτρες των κοριτσιών, αφήνοντας ελεύθερες τούφες πάνω από τα αυτιά. Ένα χτένισμα που σίγουρα δεν θα περιμένουμε για να αντιγράψουμε.

#PFW: Ξανθά φρύδια, edgy χτενίσματα και μαύρο eyeliner – Τα looks της τρίτης μέρας που ξεχώρισαν

Coperni

Στο show του οίκου Coperni, την παράσταση έκλεψαν τα ρομπότ που αλληλεπιδρούσαν με τα μοντέλα, αλλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάζουμε τόσο το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά. Στο μακιγιάζ, είδαμε ελαφριά και γήινα smoky looks. Στα μαλλιά, οι hair artists της L’ Oréal Paris έδωσαν έντονη υφή, πριν τα μαζέψουν στο μπροστινό μέρος με λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ. Ένα urban chic χτένισμα που λατρέψαμε, και σίγουρα θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια της L’ Oréal Paris και στην Αθήνα.

Loewe

Στον οίκο Loewe, η ομορφιά είναι πάντοτε understated και πολύ φυσική. Τα μοντέλα είχαν τους πιο απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά, ματ επιδερμίδα και barely τονισμένα μάτια, μόνο με λίγο μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Το μολύβι που χρησιμοποίησαν οι makeup artists, ήταν καφέ και βρίσκουμε ότι είναι ιδανικό για το συγκεκριμένο look, καθώς τονίζει χωρίς να γίνεται σκληρό. Η απουσία μάσκαρα μάλιστα, μας ενθουσίασε γιατί έκανε το αποτέλεσμα super fresh και μοντέρνο.

#PFW Κόκκινα χείλη, bold eyes και ιριδίζοντα στοιχεία: Το μακιγιάζ της δεύτερης ημέρας τα είχε όλα

Issey Miyake

Στην πασαρέλα του οίκου Issey Miyake οι χωρίστρες έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς διπλασιάστηκαν και απέκτησαν αρχιτεκτονικές γραμμές. Μπορεί να είναι ένα look που έχουμε ξαναδεί, όμως ταίριαζε μοναδικά με τις δημιουργίες του οίκου. Το μακιγιάζ ήταν γήινο, με τονισμένες βλεφαρίδες και ζυγωματικά, συμπληρώνοντας έτσι τέλεια το σύνολο που παρουσίασε ο οίκος στο catwalk.

Victoria Beckham

Η Victoria Beckham μας ενθουσίασε αυτή τη σεζόν με το beauty look που επέλεξε για να συνοδεύσει τη συλλογή της. Τα μοντέλα περπάτησαν με έντονο χρώμα στα μάτια, άλλοτε ροζ και άλλοτε πορτοκαλί. Όλο το κάτω βλέφαρο, μαζί με τις βλεφαρίδες, βάφτηκαν με πολύ έντονο χρώμα, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο έμεινε «γυμνό». Τα μαλλιά ήταν μαζεμένα σε αυστηρά up dos, και βρίσκουμε ότι είναι ένα super fresh look που μπορούμε να τολμήσουμε από αυτό το καλοκαίρι κιόλας.

Yojhi Yamamoto

Τα κορίτσια στην πασαρέλα του Yojhi Yamamoto είχαν αιθέριες, σχεδόν διάφανες επιδερμίδες με ελάχιστο χρώμα στο άνω βλέφαρο. Είναι ένα look που απαιτεί εξαιρετικά καλό skincare και προετοιμασία της επιδερμίδας, αλλά ταίριαζε υπέροχα με τις δημιουργίες του οίκου, καθώς και με τα φριζαρισμένα μαλλιά των μοντέλων που στολίστηκαν με εντυπωσιακά headpieces.

Milan Fashion Week: Τα beauty looks που «πέρασαν» από τις πασαρέλες και θα θυμόμαστε για καιρό

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό