24.5 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

PAOK TV: Τι θα γίνει με το συνδρομητικό κανάλι

Ειδήσεις Ελλάδα

PAOK TV: Οι επικεφαλείς του ΠΑΟΚ συζήτησαν χθες (20/3) για ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ, στα σκαριά μεγάλη συνεργασία με την Amazon.

PAOK TV: Την στιγμή που όλα είναι θολά όσον αφορά την επανέναρξη της αγωνιστικής σεζόν λόγο κορονοϊού, στον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των επικεφαλών της ΠΑΕ  όσον αφορά τα ζητήματα γενικού σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Live Sport, έγινε μία πρώτη κουβέντα για τον προγραμματισμό της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας και για τα πακέτα του PAOK TV.

Μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση για την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας, οι Θεσσαλονικείς θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα προχωρήσουν στην παρουσίαση της επανασχεδίαση της εφαρμογή του PAOK TV για όλες τις συσκευές και τηλεοράσεις. Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει μία προεργασία για να γίνει το κανάλι περισσότερο διαδραστικό και για αυτό το λόγο είχαν υπάρξει επαφές και με το Amazon, ώστε να αναβαθμιστούν οι υπάρχουσες παροχές του «ασπρόμαυρου» καναλιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό