22.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ozempic: Νέα φωτιά σε εγκαταστάσεις της εταιρείας που το παράγει

Ειδήσεις Ελλάδα

Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε κτίριο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρίας Novo Nordisk της Δανίας, στο προάστιο Μπάουσβαρντ της Κοπεγχάγης, γράφει η εφημερίδα Ekstra Bladet, χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι φωτιά ξέσπασε σήμερα σε ένα κτίριο γραφείων που ενοικιάζει η Novo Nordisk κοντά στα κεντρικά μας γραφεία. Η φωτιά είναι υπό έλεγχο, η αστυνομία και η πυροσβεστική έχουν σπεύσει στο σημείο», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας προσθέτοντας ότι το εν λόγω κτίριο δεν είναι αυτό που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού.

«Η πυροσβεστική και η αστυνομία βρίσκονται στο σημείο και η φωτιά είναι τώρα υπό έλεγχο», πρόσθεσε η Novo.

Η τοπική αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση που έλαβε για φωτιά στο Κροχσοβάι, στο Μπάουσβαρντ, σχεδόν 13 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η αστυνομία της Κοπεγχάγης με ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Μαΐου μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα γραφεία της Novo Nordisk της Δανίας του φαρμακευτικού κολοσσού που παράγει το Ozempic, στα προάστια της  Κοπεγχάγης.

Οι υπάλληλοι που εργάζονταν στον κτίριο, στο προάστιο Μπάγκσφερντ, στα βόρεια της Κοπεγχάγης, απομακρύνθηκαν γρήγορα χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό