31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

Ειδήσεις Ελλάδα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου. Πριν από την κυκλοφορία, υπήρξαν πολλές διαρροές και τώρα οι νέες εικόνες δείχνουν όλα τα χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμα και τα δύο τηλέφωνα.

Ο γνωστός leaker Evan Blass μοιράστηκε εικόνες των Reno 12 και Reno 12 Pro στο X. Και τα δύο τηλέφωνα θα διατίθενται σε τρεις χρωματικές επιλογές. Ενώ φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα, υπάρχουν λεπτές διαφορές στις χρωματικές τους αποχρώσεις και στο φινίρισμά τους.

OR12 pic.twitter.com/FtK22cjHDq

— Evan Blass (@evleaks) May 16, 2024

Τα Reno 12 και Reno 12 Pro έρχονται και τα δύο σε μια κομψή επιλογή μαύρου χρώματος αλλά και σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις ροζ.

Το Reno 12 έρχεται σε Millennium Silver, ενώ το μοντέλο Pro θα είναι διαθέσιμο σε ένα μοναδικό Silver Fantasy Purple.

Τα χρώματα αποκαλύπτονται και σε άλλο leak από την Κίνα που δείχνει τις συσκευές σε πραγματικές εικόνες.

Και τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας. Φημολογείται ότι διαθέτουν μια κύρια κάμερα 50MP με αισθητήρα Sony IMX890 με OIS, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP και μια τηλεφακό κάμερα 50MP 2x. Επιπλέον, μπορεί να διαθέτουν και κάμερα selfie 50MP.

Προηγούμενες αναφορές υποδηλώνουν ότι το τυπικό Oppo Reno 12 θα μπορούσε να διαθέτει επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8250, ενώ το αντίστοιχο Pro μπορεί να διαθέτει τον πιο ισχυρό Dimensity 9200+. Το μοντέλο Pro φημολογείται ότι διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών με ευκρινή ανάλυση 1,5K και ομαλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μαζί με μια σημαντική μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 80W.

Επιπλέον, η OnePlus και η Oppo ανακοίνωσαν πρόσφατα μια συνεργασία με την Google για να φέρουν την τεχνητή νοημοσύνη του τεχνολογικού κολοσσού στα τηλέφωνά τους. Η σειρά Oppo Reno 12 αναμένεται να ενσωματώσει ορισμένες από τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης της Google, αλλά και να αναπτύξει αρκετές εσωτερικά.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή δεν είναι σίγουρες, αλλά η αρχική κυκλοφορία αυτών των δύο τηλεφώνων θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα. Το αν θα βγουν σε άλλες αγορές μετά παραμένει αβέβαιο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό