35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Oppo Find X8 Ultra: Με ακόμα καλύτερη κάμερα ζουμ περισκοπίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Oppo μόλις πραγματοποίησε το event της με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη τη Δευτέρα, όπου γνωστοποίησε ότι θα φέρει τις ΑΙ δυνατότητες σε όλα της τα τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τον leaker Digital Chat Station, το επόμενο Oppo Find X8 Ultra θα παρουσιάσει αναβαθμίσεις κάμερας παρά την ήδη εξαιρετική κάμερα quad-50MP στο Find X7 Ultra που είναι το μόνο τηλέφωνο με φακούς zoom δύο περισκοπίων.

Πρώτον, φαίνεται ότι ο αισθητήρας 50MP Sony IMX858 που βρίσκεται στην τρέχουσα κάμερα οπτικού ζουμ με περισκόπιο με μεγέθυνση 6x θα αντικατασταθεί από έναν νέο. H ανάρτηση ισχυρίζεται ότι η ποιότητα της εικόνας θα είναι ακόμα καλύτερη από αυτή που μπορεί να πετύχει τώρα το vivo με τον αισθητήρα ρεκόρ 200MP της κάμερας ζουμ περισκοπίου στο X100 Ultra.

Aυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μεγαλύτερο μέγεθος αισθητήρα από τον IMX858 1/2,51 ιντσών, o oποίος πρέπει να δούμε πώς θα χωρέσει.

Το Find X7 Ultra χρησιμοποιεί έναν τεράστιο αισθητήρα 1 ίντσας για την κύρια κάμερα με εντυπωσιακά αποτελέσματα και η Oppo μπορεί να αποφάσισε να εξοπλίσει τον διάδοχό του με μεγαλύτερους αισθητήρες ζουμ σε όλα τα επίπεδα, επιστρέφοντας ακόμα καλύτερα πορτρέτα και καθαρότερες φωτογραφίες ζουμ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σε συνδυασμό με τις περισσότερες από 3.000 πατέντες τεχνητής νοημοσύνης ψηφιακής απεικόνισης που κατέχει η Oppo και τη μηχανή εικόνας HyperTone που είναι προσαρμοσμένη για να παρέχει ομοιόμορφη φυσική εμπειρία χρωμάτων από τη λήψη έως την οθόνη, η κάμερα του Find X8 Ultra αναμένεται να είναι πολύ δυνατή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό