19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Oppo: Πωλήσεις ρεκόρ για το Reno7

Ειδήσεις Ελλάδα

Την περασμένη εβδομάδα, η Oppo παρουσίασε τη σειρά Reno7, η οποία αποτελείται από τα Reno7 SE, vanilla Reno7 και Reno7 Pro, και κυκλοφόρησε σήμερα στην Κίνα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το ενδιαφέρον για  εταιρεία είπε ότι το ενδιαφέρον για τη μεσαία κατηγορία ήταν τόσο υψηλό, που ολόκληρη η πρώτη παρτίδα εξαντλήθηκε σε 15 λεπτά, αποφέροντας έσοδα 100 εκατομμυρίων CNY.

Η Oppo πούλησε τις τρεις καινούργιες συσκευές κυρίως μέσω του δικού της καταστήματος στην Κίνα, αλλά βοήθησαν και τρίτοι έμποροι λιανικής. Κινεζικές πηγές ανέφεραν ότι ο όγκος των πωληθέντων μονάδων ήταν 150% περισσότερος από την πρώτη πώληση της σειράς Reno6, αλλά δεν αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένο αριθμό.

Κάνοντας κάποια μαθηματικά, τα 100 εκατομμύρια CNY μπορεί να σημαίνουν 25.000 κορυφαία τηλέφωνα Reno7 Pro έως 45.000 οικονομικά προσιτά Reno7 SE, οπότε ο πραγματικός αριθμός είναι κάπου στη μέση. Αυτό σημαίνει ότι η Oppo πούλησε πάνω από 2.300 μονάδες ανά λεπτό ή σχεδόν 40 τηλέφωνα κάθε δευτερόλεπτο.

Η σειρά Oppo Reno7 είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα αυτή τη στιγμή, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσουν και στην παγκόσμια αγορά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό