24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

OPPO: Παρουσιάζει νέες τεχνολογίες φόρτισης

Ειδήσεις Ελλάδα

Με γνώμονα την αυξημένη ασφάλεια της μπαταρίας, η OPPO παρουσιάζει μια σειρά από νέες καινοτομίες στην φόρτιση. Η OPPO ονομάζει τις τεχνολογίες της έξυπνη φόρτιση και εγγυάται υψηλή απόδοση, χωρίς να κινδυνεύει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Οι τεχνολογίες της OPPO χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό εξελιγμένου hardware σε συνδυασμό με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης, προκειμένου μία μπαταρία να χάνει μόλις το 20% της συνολικής της δυναμικότητας φόρτισης μετά από 1500 κύκλους φόρτισης, κάτι που είναι αρκετά φιλόδοξο, εάν αναλογιστεί κανείς την παρούσα κατάσταση φθοράς που αντιμετωπίζει σήμερα μία κοινή μπαταρία ενός smartphone.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας της OPPO είναι ότι το κύκλωμα μπορεί να εντοπίσει προβλήματα στην παροχή ενέργειας και να διακόψει την φόρτιση εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, με την OPPO να θεωρεί ότι θα μπορέσει να εφαρμόσει τις νέες τεχνολογίες της σύντομα σε όλα τα smartphones της, αλλά και στους φορτιστές με τους οποίους τα εξοπλίζει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της OPPO ένα κινητό με τη νέα τεχνολογία φόρτισης, θα μπορεί να φορτίζει μία μπαταρία χωρητικότητας 4500 mAh σε 30 λεπτά το πολύ, με τη χρήση ενός φορτιστή 65W.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό