24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Oppo και Vivo έρχονται επίσημα στην Ελλάδα, περιμένουμε και OnePlus [αποκλειστικό]

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας τους επόμενους μήνες με την είσοδο νέων παικτών και την επανεμφάνιση παλαιών γνωστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog μέσα στο έτος θα κυκλοφορήσουν επίσημα στην Ελλάδα τα πρώτα μοντέλα smartphone της Οppo και αργότερα αυτά της Vivo!

Για της έλευση της Oppo στην Ελλάδα είχατε διαβάσει πρώτοι και αποκλειστικά εδώ στο Techblog το άρθρο μας πριν από μερικούς μήνες. Σήμερα οι πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνονται και έρχεται επίσημα η Oppo στη χώρα μας.

Από το Techblog είχατε μάθει πρώτοι για την επίσημη έλευση της Xiaomi στην Ελλάδα το 2016 και to 2020 για αυτή της Realme και σήμερα πάλι πρώτοι εδώ από το Techblog μαθαίνετε για Oppo και Vivo και έπεται η OnePlus. Για να συνεχίσετε να μαθαίνετε πρώτοι και αποκλειστικά όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο της τεχνολογίας ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News.

Η Oppo όμως δεν φαίνεται να είναι η μόνη εταιρεία που θα κάνει επίσημα μπάσιμο στην Ελλάδα μιας και η Vivo αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην αγορά μας με ανταγωνιστικά μοντέλα. H Vivo έχει ήδη παρουσία επίσημα στην Ευρώπη με συσκευές της να κυκλοφορούν ήδη σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Πολωνία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία και η Ελλάδα θα είναι ένας από τους επόμενους σταθμούς της.

Στη συζήτηση βάλτε και την Honor, που μετά από δυο χρόνια αφωνίας ελέω ΗΠΑ επανέρχεται με τη σειρά Honor 50 που θα κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα μέσα στον Οκτώβριο. Αν προσθέσετε δε και τις συζητήσεις ότι από το νέο έτος θα κάνει ντεμπούτο και η OnePlus επίσημα στη χώρα μας καταλαβαίνουμε το πόσο διαφορετική θα είναι η αγορά της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας τους επόμενους μήνες.

Είστε ενθουσιασμένοι;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό