27 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Opel – Το Frontera επιστρέφει το 2024!

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο νέα SUV περιμένουμε να παρουσιάσει η Opel εντός του 2024, τους αντικαταστάτες των Crossland και Grandland, και το πρώτο εξ αυτών θα ονομαστεί “Frontera” με την γερμανική εταιρία να επιλέγει την επαναφορά ενός ονόματος από την δεκαετία του ’90 για το μοντέλο που σύμφωνα με την ίδια είναι ένα “διασκεδαστικό αυτοκίνητο με έξυπνες λειτουργίες”. Το ολοκαίνουριο Opel Frontera θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα φορέσει το νέο “Blitz” σήμα της εταιρίας ενώ όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η Opel σχολιάζοντας το design του επερχόμενου μοντέλου, θα επιδεικνύει μία “σκληροτράχηλη εκδοχή” της τολμηρής και αγνής σχεδιαστικής φιλοσοφίας που θα εκφράζεται μέσα από στοιχεία που έχουμε συσχετίσει με off-road οχήματα όπως οι αυστηρές, ευθείες γραμμές, οι έντονες γωνίες και μία πιο… λειτουργική προσέγγιση στο θέμα της εμφάνισης.
Η Opel αναφέρει επίσης ότι το νέο Frontera θα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ευρυχωρίας και ευελιξίας απευθυνόμενο σε όλους αλλά ειδικότερα σε πελάτες με ενεργό lifestyle ή/και οικογένειες. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και η συνέχιση της μακροχρόνιας παράδοσης της γερμανικής εταιρίας στην προσιτή κινητικότητα, με την Opel να δηλώνει ότι όταν λανσαριστεί στην αγορά αργότερα μέσα στη χρονιά, το νέο Frontera θα το κάνει με μία “ελκυστική τιμή” χωρίς βεβαίως να προσφέρει επιπλέον πληροφορίες ή λεπτομέρειες επ’ αυτού. Σε κάθε περίπτωση, το επερχόμενο μοντέλο φέρνει και την τελευταία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που σε συνδυασμό με αυτή της νέας γενιάς του Grandland που είναι προγραμματισμένη για αργότερα μέσα στο 2024, σηματοδοτεί ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για την μετάβαση της μάρκας από το Russelsheim στην ηλεκτροκίνηση καθώς με αυτά τα δύο μοντέλα, Frontera και Grandland, η Opel θα προσφέρει τουλάχιστον μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση σε κάθε μοντέλο της.

Η ούτως ή άλλως ευρεία γκάμα της αποτελείται ήδη από το τετράτροχο Rocks Electric, το Corsa Electric, το Mokka Electric, το Astra Electric (και το Astra Sports Tourer Electric), το Combo Electric, το Zafira Electric και φυσικά, τα αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά που είναι διαθέσιμα. Επιστρέφοντας στο αρχικό μας θέμα πάντως, να κλείσουμε με την υπόσχεση της Opel ότι θα αποκαλύψει τις πρώτες εικόνες του ολοκαίνουριου Frontera, μαζί με μερικές επιπλέον πληροφορίες για τη νέα προσθήκη ή αν θέλουμε να είμαστε πιο ακριβείς, για την επιστροφή ενός παλιού γνωστού, στην γκάμα της τις ερχόμενες εβδομάδες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό