24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Opel – Ξεκίνησε εντυπωσιακά το 2023 στη χώρα μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως όλα δείχνουν το 2023 θα είναι μια σαφώς καλύτερη χρονιά για τον χώρο του αυτοκινήτου, καθώς η ζήτηση εκ μέρους των υποψήφιων αγοραστών είναι δεδομένη. Δεδομένος είναι επίσης και ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε η Opel την εμπορική της πορεία. Μία Opel η οποία αναμφίβολα έχει πολλές δυνατότητες και τις οποίες όπως φαίνεται θα καταφέρει να αποδείξει στη πράξη, όντας πλέον μέλος του ομίλου Συγγελίδη στη χώρα μας. Και επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, για τον Ιανουάριου η Γερμανική μάρκα βρέθηκε στη κορυφή των πωλήσεων των επιβατικών μοντέλων,  με συνολικά 1393 αυτοκίνητα και ποσοστό που ξεπέρασε το 13.1%.

Ακόμη πιο εμφατικός των δυνατοτήτων της μάρκας είναι ο συνδυασμός επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων, με συνολικές πωλήσεις 1437 αυτοκινήτων και ποσοστό 12.3%. Βασικό ρόλο στο ράλι αυτό διαδραμάτισε το Corsa, καθώς βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων ανεξαρτήτως κατηγορίας. Φυσικά κυριάρχησε και στη δική του κατηγορία των supermini, ενώ η ηλεκτρική του εκδοχή Corsa-e ήταν επίσης πρώτη στην κατηγορία των «B» ηλεκτρικών.

Όπως φάνηκε στη πράξη, η μεγάλη γκάμα εκδόσεων – κινητήρων του Corsa και οι πολλές επιλογές που προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε είμαστε από αυτούς που τόσο από το enkinisi.gr όσο και από το καθημερινό ραδιοφωνικό ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ, υποστηρίζουμε με σθένος τους θερμικούς κινητήρες, οι οποίοι μπορούν κάλλιστα να συνυπάρξουν με αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις στη γκάμα ενός μοντέλου, και το Corsa αποτελεί την αδιαμφισβήτη απόδειξη του ισχυρισμού αυτού.

Προφανώς ένα μοντέλο δεν είναι από μόνο του ικανό να φέρει μία μάρκα στη κορυφή των πωλήσεων. Το σύνολο της γκάμας της Opel είναι αυτό που λειτούργησε καταλυτικά στην επίτευξη του συγκεκριμένου αποτελέσματος, καθώς τόσο το ολοκαίνουριο Astra όσο και τα SUV μοντέλα της εταιρίας, τα Crossland, Mokka και Grandland, συνέβαλλαν σημαντικά στην πρωτιά. Και το 2023 ξεκίνησε με θετικούς, επιτέλους, οιωνούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό