27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

OnePlus Open 2: Φήμες ότι θα έχει τεράστια μπαταρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγορά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων φαίνεται ότι θα γίνει πλουσιότερη καθώς η OnePlus ετοιμάζεται να φέρει τη δεύτερη γενιά του OnePlus Open.

Παρόλο που η φημολογούμενη κυκλοφορία απέχει ακόμη μήνες, οι διαρροές μας δίνουν μια κλεφτή ματιά στο τι να περιμένουμε.

Μια διαρροή από την Κίνα από τον επί μακρόν tipster Digital Chat Station υποστηρίζει ότι το επερχόμενο αναδιπλούμενο της Oppo, το Oppo Find N5, θα διαθέτει μπαταρία 6.000 mAh όταν κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές του επόμενου έτους.

Καθώς το περσινό Oppo Find N3 βγήκε στις παγκόσμιες αγορές ως το OnePlus Open, είναι πιθανό ότι το νέο Oppo Find N5 θα μπορούσε να μετονομαστεί ως OnePlus Open 2 εκτός Κίνας. Προηγούμενες φήμες αναφέρουν επίσης ότι το δεύτερο αναδιπλούμενο της OnePlus θα κάνει το ντεμπούτο του το 1ο τρίμηνο του 2025 .

Ένα OnePlus Open 2 με μπαταρία 6.000 mAh θα ήταν μια τεράστια αναβάθμιση από την μπαταρία 4.805 mAh του αρχικού μοντέλου. Αυτή η ενίσχυση θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς τα αναδιπλούμενα δεν είναι γνωστά για τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.

Επιπλέον, το OnePlus Open 2 με μεγαλύτερη μπαταρία συγχρονίζεται απόλυτα με τις πρόσφατες κινήσεις της εταιρείας. Η OnePlus παρουσίασε πρόσφατα την τεχνολογία Glacier Battery, η οποία έχει να κάνει με την παροχή περισσότερης ενέργειας στο ίδιο μέγεθος χάρη στις μπαταρίες με βάση το πυρίτιο. Το OnePlus Ace 3 Pro, διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, ήταν το πρώτο που χρησιμοποίησε αυτήν την τεχνολογία, με μπαταρία 6.100 mAh .

Εκτός από την ενίσχυση της μπαταρίας, το OnePlus Open 2 θα διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 9 Gen 4. Φημολογείται επίσης ότι θα συνοδεύεται από έναν ελαφρύτερο, πιο εκλεπτυσμένο μεντεσέ, μια εξωτερική οθόνη υψηλής ανάλυσης, μια “εξαιρετικά επίπεδη” εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη και κομψό σχεδιασμό.

Όσον αφορά την κάμερα, υπάρχει μια φήμη ότι η Oppo και η OnePlus ενδέχεται να διατηρήσουν την κάμερα περισκοπίου, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία ζουμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό