35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

OnePlus Nord 4: Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά μεσαίας κατηγορίας της OnePlus, η Nord, είναι πολύ δημοφιλής γι’ αυτό και κυκλοφορούν τόσα νέα μοντέλα κάθε χρόνο.

Το επόμενο τηλέφωνο της σειράς Nord που αναμένεται να φτάσει είναι το OnePlus Nord 4, ένα τηλέφωνο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Σύμφωνα με το Smartprix, το Nord 4 θα παρουσιαστεί αρχικά στην Ινδία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για τα βασικά spec του Nord 4 που πιστεύεται ότι είναι μια ανανεωμένη έκδοση του OnePlus Ace 3V, ενός τηλεφώνου που κυκλοφόρησε στην Κίνα φέτος.

Δεδομένου ότι το Nord 4 και το Ace 3V θα είναι παρόμοια όσον αφορά τις προδιαγραφές, μπορούμε να υποθέσουμε τι να περιμένουμε.

Καταρχάς, το Nord 4 φημολογείται ότι διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3, σε συνδυασμό με 12GB RAM και 256GB εσωτερική αποθήκευση. Μπορεί να παρουσιαστούν πρόσθετες παραλλαγές μνήμης, αλλά είναι απίθανο η OnePlus να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο RAM 16 GB στην Ινδία λόγω της υψηλότερης τιμής.

Άλλα χαρακτηριστικά του Nord 4 περιλαμβάνουν οθόνη AMOLED 6,74 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, σύστημα διπλής κάμερας (50MP + 8MP), δευτερεύουσα κάμερα 16 megapixel στο μπροστινό μέρος και μεγάλη μπαταρία 5.500 mAh με υποστήριξη 100W ενσύρματη γρήγορη φόρτιση.

Το OnePlus Ace 3V είναι διαθέσιμο στην Κίνα για 1.999 CNY (23.000 Rs / 275 $ / 255 €) αλλά το Nord 4 δεν θα έχει τέτοια τιμή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό