20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

OnePlus Nord 3: Ένα mid range που θα φορτίζει στα 150W

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus Nord 3 αποκαλύπτονται πριν από την επίσημη παρουσίαση του. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια αναμένονται τον Ιούλιο του 2022, αλλά από σήμερα γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τη σχετική φημολογία, λοιπόν, το OnePlus Nord 3 θα είναι ένα mid range smartphone, θα κινείται στην πλέον ανταγωνιστική κατηγορία, με οθόνη διαγωνίου 6.7 ιντσών, με τεχνολογία AMOLED και συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 120 Hz. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο MediaTek Dimensity 8100, ο οποίος στην πιο καλά εξοπλισμένη εκδοχή του smartphone θα συνοδεύεται από μνήμη RAM 12 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB.

O εξοπλισμός της κάμερας θα περιλαμβάνει κύρια κάμερα 50 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX766, ultra wide κάμερα στα 8 Megapixel και κάμερα 2 Megapixel. Η selfie κάμερα θα είναι στα 32 Megapixel. H μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4500 mAh, αλλά οι φήμες τη θέλουν να υποστηρίζει ταχύτητα φόρτισης μέχρι και τα 150W, χωρίς, όμως να γίνεται γνωστό εάν το OnePlus Nord 3 θα έχει έναν τέτοιο φορτιστή στη συσκευασία του.

Οι φήμες για το OnePlus Nord 3 δεν αφήνουν και πολλά στην φαντασία…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό