22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

OnePlus 9 Pro: Ασύρματη φόρτιση σε 43 λεπτά, ενσύρματη 29 λεπτά

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Είναι πολύ γνωστό το τελευταίο διάστημα ότι η OnePlus ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τις καινούριες συσκευές την επόμενη εβδομάδα. Περιμένουμε τα OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9R και το OnePlus Watch.

To OnePlus 9 Pro, θα ανεβάσει την ασύρματη φόρτιση σε άλλο επίπεδο, αν κάποιος αποφασίσει να αγοράσει και τον ασύρματο φορτιστή 50W. Ο συγκεκριμένος φορτιστής, σε συνδυασμό με το κινητό που υποστηρίζει την εν λόγω ασύρματη φόρτιση, θα μπορεί να γεμίζει την μπαταρία από το 0% ως το 100% ακριβώς σε 43 λεπτά, ισχυρίζεται η εταιρία.

Αυτό είναι πιο γρήγορο και από ενσύρματη φόρτιση στα περισσότερα κινητά και δεν είναι κάτι που μπορούμε εύκολα να παραβλέψουμε. Υπάρχει όμως η προϋπόθεση να αγοράσει κάποιος τον συγκεκριμένο φορτιστή που θα κυκλοφορήσει μαζί με το τηλέφωνο. Θα μπορεί κάποιος να τοποθετήσει το κινητό του είτε σε οριζόντια, είτε σε κάθετη θέση και θα μπορεί να βλέπει και βίντεο, ενώ το τηλέφωνο φορτίζει.

Εξαιτίας των πολλών Watt, ο φορτιστής θα έχει και ανεμιστήρα, ο οποίος θα ακούγεται αρκετά. Θα υπάρχει όμως και “night mode”, που σημαίνει ότι θα είναι πιο ήσυχος σε περίπτωση που κάποιος θα θέλει να κοιμηθεί δίπλα στο κινητό του.

Τα OnePlus 9 και 9 Pro θα υποστηρίζουν επίσης και ενσύρματη φόρτιση 65W, η οποία θα μπορεί να γεμίσει τις μπαταρίες από το 0% – 100% μέσα σε 29 λεπτά. Το OnePlus 9 θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση 15W και είναι η πρώτη φορά που ένα «μη – Pro» κινητό έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Φυσικά και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν το πρωτόκολλο Qi έως 15W.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό