35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

OnePlus 9: Τριπλάσιες προπαραγγελίες σε σχέση με το OnePlus 8

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Σε ένα post στο Twitter, ο ιδρυτής της OnePlus και CEO Pete Lau, ανέφερε ότι οι προπαραγγελίες της πρώτης μέρας για τη σειρά OnePlus 9, είναι τρεις φορές περισσότερες από αυτές που ήταν για τη σειρά OnePlus 8.

Μετά από εβδομάδες διαρροών, η OnePlus ανακοίνωσε τη σειρά 9. Η εταιρία επίσης ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Hasselblad, η οποία θα βοηθήσει την εταιρεία να βελτιώσει τις κάμερές της. Και το 9 και το 9 Pro έχουν μια νέα υπερευρυγώνια κάμερα 50ΜΡ, που καταφέρνει να συλλαμβάνει περισσότερο φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σχεδόν εξαλείφει την παραμόρφωση του φακού. Αν και τα δύο κινητά, έχουν δύο διαφορετικούς βασικούς αισθητήρες, και οι δύο είναι ρυθμισμένοι από την Hasselblad.

Η νέα αυτή συνεργασία έχει ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα OnePlus κινητά. Αυτό, όπως επίσης και οι πρόσφατες mid-range κυκλοφορίες, που τάραξαν τα νερά στην μεσαία κατηγορία, έχουν φέρει την εταιρία στο προσκήνιο σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο. Στην Αμερική, το 9 και το 9 Pro είναι αποκλειστικότητες της T-Mobile, ενώ η Verizon δεν έκανε κάποια συνεργασία με την εταιρία.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα OnePlus 9 φέτος; Σκέφτεστε την αγορά τους;

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό