24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

OnePlus 13: Φήμες ότι θα έρθει με πιο φωτεινή οθόνη για μεγαλύτερη άνεση στα μάτια

Ειδήσεις Ελλάδα

Το OnePlus 13 είναι το επόμενο flaghship της εταιρείας και οι φήμες και οι διαρροές σχετικά με αυτό έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο.

H OnePlus έχει αρχίσει να δημιουργεί διαφημιστική εκστρατεία για την αποκάλυψη του τηλεφώνου και τώρα επιβεβαιώνει ότι το OnePlus 13 θα διαθέτει οθόνη BOE OLED.

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών Καινοτομίας της BOE που διεξάγεται αυτήν τη στιγμή στην Κίνα, η επόμενη γενιά ναυαρχίδα της σειράς X της οθόνης BOE ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανακοίνωσης, η BOE είπε ότι μια συσκευή OnePlus θα φέρει αυτή τη νέα οθόνη στις παγκόσμιες αγορές.

Ο Πρόεδρος της OnePlus Li Jie επιβεβαίωσε την ανακοίνωση της BOE και ανέφερε ότι ένα μελλοντικό smartphone OnePlus θα διαθέτει αυτήν την κορυφαία οθόνη της BOE.

Ο Jie είπε επίσης ότι η οθόνη BOE πρώτης γενιάς, η οποία χρησιμοποιήθηκε στο OnePlus 12, έχει λάβει μεγάλο έπαινο από τους χρήστες. Επιπλέον, η οθόνη έλαβε επίσης βαθμολογία DisplayMate A+ και συγκαταλέγεται στις καλύτερες οθόνες σε ένα τηλέφωνο ναυαρχίδα.

Η ανάρτηση δεν αναφέρει συγκεκριμένα το OnePlus 13, αλλά είναι λογικό να είναι αυτό το «μελλοντικό smartphone OnePlus». Επίσης, αυτό ταιριάζει με παλαιότερες φήμες για το OnePlus 13. Το νέο πάνελ BOE X2 θα είναι πιο φωτεινό και θα έχει περισσότερες δυνατότητες προστασίας των ματιών από τον προκάτοχό του, προκειμένου να κάνει το scrolling στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λιγότερο κουραστικό και επιβλαβές για τα μάτια σας.

Το OnePlus 12 διαθέτει 1.600 nits σε λειτουργία υψηλής φωτεινότητας και 4.500 nits για μέγιστη φωτεινότητα. Επιπλέον, διαθέτει την πιστοποίηση Intelligent Eye Care της TÜVRheinland. Αυτό σημαίνει ότι έχει εξαιρετική απόδοση σε χαμηλό μπλε φως και τρεμόπαιγμα. Επομένως, είναι λογικό να περιμένουμε ότι το OnePlus 13 θα βελτιωθεί σε αυτά για ακόμα καλύτερη οθόνη.

Η OnePlus αναμένεται να κυκλοφορήσει το OnePlus 13 στην Κίνα πιθανώς προς τα τέλη Οκτωβρίου και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά γύρω στον Δεκέμβριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό