16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

OnePlus 11 Pro: Με SD 8 Gen 2 και φόρτιση 100W

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πρώτη ματιά στο OnePlus 11 Pro τη ρίξαμε όταν το OnLeaks μοιράστηκε renders του την περασμένη εβδομάδα. Η ίδια πηγή επανέρχεται με νέες πληροφορίες, δημοσιεύοντας τις προδιαγραφές του επερχόμενου flagship.

Το OnePlus 11 Pro θα τροφοδοτείται από το Snapdragon Gen 2 SoC, chipset που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο στο Snapdragon Summit της Qualcomm. Πιθανότατα θα τρέχει το OxygenOS 13 που βασίζεται σε Android 13 και θα διαθέτει έως και 16 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, με το βασικό μοντέλο να διαθέτει 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Προχωρώντας στην οθόνη, θα διαθέτει AMOLED 6,7″ QHD+ 120Hz με τρύπα στην επάνω αριστερή γωνία για την κάμερα selfie 16MP. Όσον αφορά στην ανάλυση, εδώ παρατηρείται μια υποβάθμιση, εφόσον το OnePlus 10 Pro που είχε selfie 32MP.

Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια κάμερα 50MP, σε συνδυασμό με μια μονάδα τηλεφακού 48MP και μια μονάδα τηλεφακού 32MP με 2x οπτικό ζουμ. Το σύστημα κάμερας θα συνοδεύεται επίσης από συντονισμό Hasselblad.

Το OnePlus 11 Pro διαθέτει μια μπαταρία 5.000 mAh με ενσύρματη φόρτιση 100 W. Τα υπόλοιπα κύρια σημεία του περιλαμβάνουν ένα alert slider, έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και υποστήριξη Dolby Atmos. Το smartphone θα έχει θύρα USB-C στο κάτω μέρος και οι επιλογές ασύρματης συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Bluetooth 5.2 και Wi-Fi 6E. Θα υποστηρίζει επίσης δίκτυα 5G.

Η συσκευή αναμένεται να φτάσει νωρίτερα ημερολογιακά από το OnePlus 10 Pro, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα φέτος τον Ιανουάριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό