22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

OnePlus 10T: Ράγισε στο bend test

Ειδήσεις Ελλάδα

Ερχόμενο μετά το OnePlus 10 Pro, θα έλεγε κανείς ότι το OnePlus 10T θα είχε σχεδιαστεί καλύτερα από εκείνο για να αντέχει τις δοκιμές κάμψης. Το Prο, θυμίζουμε, έσπασε στα δύο όταν το λύγισαν με λίγη δύναμη κάποιους μήνες πριν. Συνέβη, όμως, αυτό;

Την απάντηση αποφάσισε να δώσει ο YouTuber Zack από το κανάλι JerryRigEverything στο καθιερωμένο πια scratch, burn και bend «test αντοχής» του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το OnePlus 10T ξεκινάει δυνατά χάρη στο glass στην οθόνη, το οποίο αποκτά γρατσουνιά στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας Mohs και εμφανίζει βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 7. Ακόμα, η οθόνη αντέχει περίπου 20 δευτερόλεπτα κάτω από έναν αναπτήρα πριν τα pixel γίνουν λευκά και εν τέλει δεν επανέλθουν ποτέ τελείως.

Προχωρώντας στο τεστ κάμψης, στο μπροστινό μέρος δεν προκαλούνται προβλήματα, αλλά όταν το λυγίζει στο πίσω, σπάει ξανά το τηλέφωνο και ακριβώς στο ίδιο σημείο με το 10 Pro – ακριβώς κάτω από τις κάμερες.

Αυτό αποδεικνύει ότι τα δύο τηλέφωνα έχουν επίσης εσωτερικές, δομικές ομοιότητες, πέρα ​​από την παρόμοια εμφάνισή τους. Και ότι η OnePlus δεν διόρθωσε το πρόβλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό