19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

OnePlus 10T: Νέα renders επισημαίνουν τις σχεδιαστικές διαφορές με το 10 Pro

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πρώτα renders του OnePlus 10T που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτό το μήνα αποκάλυπταν έναν ασυνήθιστο σχεδιασμό. Τώρα το @OnLeaks δημοσίευσε νέα renders που φαίνονται πολύ πιο κοντά στο σχεδιασμό του 10 Pro, αν και οι διαφορές εξακολουθούν να είναι αξιοσημείωτες.

Τα νέα renders φέρονται να βασίζονται σε πραγματικές φωτογραφίες μιας μονάδας προπαραγωγής. Δείχνουν ότι το camera bump στο πίσω μέρος δεν θα εκτείνεται σε όλο το πλάτος του τηλεφώνου όπως προηγουμένως. Το μεταλλικό πλαίσιο φαίνεται ότι θα αντικατασταθεί από ένα πλαστικό και η σχεδίαση του bump θα αλλάξει.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η οθόνη θα είναι επίπεδη και ότι λείπει το Alert slider. Mάλλον, είναι πλέον αποκλειστικό για τα μοντέλα Pro.

Προχωρώντας στην οθόνη, θα πρέπει να έχει το ίδιο μέγεθος με το Pro, δηλαδή 6,7”, αν και αναμένεται να πέσει σε ανάλυση FHD+ από QHD+. Άλλες φημολογούμενες αλλαγές περιλαμβάνουν ταχύτερη φόρτιση 150W (από 80W) και σετ κάμερας αποτελούμενο από κύρια 50MP με OIS και ultra-wide 16MP, χωρίς τηλεφακό. Ο επεξεργαστής θα είναι ο νέος Snapdragon 8+ Gen 1, ενώ θα έχει μια μικρότερη μπαταρία, 4.800 mAh έναντι 5.000 mAh.

Το OnePlus 10T φέρεται να είναι διαθέσιμο σε μαύρο και πράσινο χρώμα, ενώ οι φήμες θέλουν να αποκαλύπτεται τον επόμενο μήνα. Θα είναι η τελευταία ναυαρχίδα της OnePlus για φέτος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό