12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ocon: Νοιώθω ικανοποίηση που πέρασα τον Alonso

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Esteban Ocon δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος που κατάφερε και πέρασε τον Fernando Alonso φέτος. Ο Oscon τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 92 βαθμούς, 11 περισσότερους από τον Alonso που ήταν 9ος.
Πέρυσι ο Ocon συγκέντρωσε 74 βαθμούς και ήταν 11ος, ενώ ο Fernando Alonso 81 βαθμούς και ήταν 10ος. Αυτό σημαίνει πως ο Ocon συγκέντρωσε 4 πόντους περισσότερους από τον Alonso, 166 έναντι 162, κατά τη διετία που ήταν teammates.1O Alonso φέτος είχε συνολικά 7 εγκαταλείψεις και άλλα 2-3 ζητήματα αξιοπιστίας, ενώ δεν ξεκίνησε στον αγώνα sprint στην Αυστρία λόγω προβλημάτων. Ο Ocon είπε πως είχε και αυτός “τα δικά του προβλήματα” κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά νιώθει καλά που κέρδισε την εσωτερική μάχη από τον Ισπανό. Όπως τόνισε:
Είναι ωραία, θα έλεγα. Είναι ένας πολύ, πολύ γρήγορος οδηγός. Έπρεπε να βελτιώσω την οδήγησή μου όσο περισσότερο μπορούσα. Νοιώθω ικανοποίηση που τελείωσα τη φετινή σεζόν μπροστά από αυτόν.
Ήταν υπέροχο να δουλέψω με τον Fernando και να ωθήσω την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που πέρασα δύο χρόνια μαζί του, του εύχομαι τα καλύτερα στην Aston Martin και ελπίζω να μπορέσουμε να παλέψουμε στο μέλλον.
Ο Γάλλος πιστεύει πως αυτό που του έλειπε φέτος ήταν το να είχε ανέβει μια φορά στο βάθρο, χαρακτηρίζοντας τη φετινή σεζόν ως τη καλύτερη του στη Formula 1 μέχρι στιγμής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό