19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O Tom Hanks πουλάει και το Toyota Land Cruiser FJ40 του 1980

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ και πολιτογραφημένος “συμπατριώτης” μας πλέον, αποφάσισε να αποχωριστεί ένα από τα πιο αγαπημένα του αυτοκίνητα, με το οποίο όπως φαίνεται έχει κάνει αρκετά χιλιόμετρα.

Πρόκειται για ένα Land Cruiser FJ40 του 1980, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική λειτουργική κατάσταση, αν και ο ηθοποιός έχει κάνει αρκετές αλλαγές ώστε να φέρει το αυτοκίνητο στα γούστα του.

Ο κινητήρας για παράδειγμα δεν είναι ο κλασικός εξακύλινδρος της Toyota αλλά ένας GM L35 V6 με 4.300 κ.εκ.και απόδοση 180 ίππων. Συνοδεύεται από μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων επίσης της GM ενώ υπάρχει πλέον υδραυλικό τιμόνι και σερβο ενίσχυση στα φρένα.

Η ανάρτηση έχει ψηλώσει με αμορτισέρ της Old Man και οι τροχοί είναι καθαρόαιμοι off road της Toyo, τα Open Country 31 x 10.50 R 15LT tires.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα έχουν αλλάξει με κάποια μπάκετ από παλαιότερες Porsche και το ηχοσύστημα είναι ένα απλό της Sony με κασέτα (!) και ραδιόφωνο ΑΜ-FM. Έχει προστεθεί επίσης και κλιματισμός λόγω του ζεστού κλίματος που επικρατεί στην Καλιφόρνια.

Το αυτοκίνητο έχει πάρει εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες της συγκεκριμένης Πολιτείας σε ότι αφορά τους ρύπους οπότε έχει επίσημη άδεια να κυκλοφορεί ελεύθερα. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο σαλόνι, ενώ σαν bonus αυτός που θα αγοράσει θα έχει την τιμή να βλέπει την υπογραφή του Tom Hanks μπροστά από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό