20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

O Ryan Reynolds και η Βlake Lively δίνουν πολύτιμη βοήθεια στους Ουκρανούς πρόσφυγες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απίστευτη δωρεά του ζευγαριού. Παρακινούν και άλλους αστέρες του Hollywood να βοηθήσουν έμπρακτα τον λαό της χώρας που δοκιμάζεται. 

Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να μη μείνει μόνο στα λόγια και στις εκφράσεις συμπάθειας προς τον λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται τα τελευταία 24ωρα μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων. Και προχώρησαν σε μία αξιοθαύμαστη κίνηση που σύντομα και άλλοι αστέρες του Hollywood είμαστε σίγουροι πως θα μιμηθούν. 

 

Η δωρεά του 1 εκατ. δολαρίων 

Με ανάρτησή της αρχικά η Blake Lively στο προφίλ της στο Instagram και αργότερα και ο σύζυγος της Ryan Reynolds ζήτησαν από τους followers τους να μπουν στην ειδική ενότητα και του ΟΗΕ και της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση χρημάτων για τους 150 χιλιάδες πρόσφυγες που ήδη έχουν φύγει από την Ουκρανία για τις γειτονικές χώρες. Και όπως επεσήμαναν για κάθε δολάριο που δωρίζεται, διπλασιάζουν την προσφορά με την δική τους συμμετοχή μέχρι το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Και φυσικά παρότρυναν followers και φίλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους. 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι δείχνει την ευαισθησία του σε ζητήματα που αφορούν στις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Είναι γνωστή η συμμετοχή τους σε αρκετά φιλανθρωπικά events αλλά και οργανώσεις για παιδιά και έχουν κάνει αντίστοιχες πρωτοβουλίες για την συγκέντρωση χρημάτων. Υπέρ της πρωτοβουλίας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας, είναι και η Angelina Jolie και από την θέση της Πρέσβειρας Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, αλλά και  δεκάδες ηθοποιοί που έχουν και καταγωγή από την χώρα όπως η Mila Jovovich. Η οποία με ένα συκγινητικό μήνυμα, έγραψε τις σκέψεις της για τον πόλεμο:«Θυμάμαι τον πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία που είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου και τις ιστορίες από την οικογένειά μου, το τραύμα και τον τρόμο από την εμπειρία τους. Πόλεμος. Πάντα πόλεμος. Και ηγέτες που δεν μπορούν να φέρουν την ειρήνη». 

 

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει ωστόσο η σημερινή απονομή των βραβείων Saga που γίνονται στην Santa Monica όπου αναμένονται να παραστούν αρκετοί διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood και σίγουρα το θέμα του πολέμου στην Ουκρανία, θα είναι ένα από τα πιο βασικά θέματα στις δηλώσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Σώστε την Ουκρανία»: Οι celebrities ενώνουν τις φωνές τους στα social media για να σωθούν ψυχές
Πώς μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις τον ουκρανικό λαό που σε χρειάζεται
Συγκλονίζει ο Edward Στεργίου: «Νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους στην Ουκρανία»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό