23.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

O Ocon μειώνει τον Alonso για τη δουλειά του στην Alpine

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ημέρες μετά την “απελευθέρωση” του Fernando Alonso από το συμβόλαιο του με την Alpine, δεν άργησαν οι πρώτες δηλώσεις του πρώην teammate του που κατακεραυνώνουν τη συμπεριφορά και τη συνεισφορά που είχε ο Ισπανός οδηγός στην εξέλιξη του γαλλικού μονοθέσιου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Ouest France, o Esteban Ocon εμφανίστηκε απογοητευμένος από τη στάση του δύο φορές πρωταθλητή της F1, μετά την απόφαση του τελευταίου να αποχωρήσει από την Alpine, λέγοντας:
Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτηκα με το τι έλεγε Alonso στον Τύπο όταν υπέγραψε στην Aston Martin και επέλεξε να μην τα μοιραστεί πρώτα με την ομάδα. Ακόμη τον σέβομαι, όμως είναι καλό για εμάς που θα πάει στην Aston Martin και ο καθένας μας θα ακολουθήσει το δρόμο του.
Για να είμαι ειλικρινής έκανα το 98% της δουλειάς και εκείνος το 2%. Ήμουν εξαντλημένος. Έκανα όλη την δουλειά που αφορά τις αναβαθμίσεις στον προσομοιωτή και ότι είχε να κάνει με τις δραστηριότητες του μάρκετινγκ.

Όπως γνωρίζεις, στη θέση του Alonso θα βρεθεί ο Pierre Gasly για ένα αμιγώς γαλλικό δίδυμο οδηγών, με τον Ocon να δηλώνει άκρως ικανοποιημένος και χαρούμενος από την απόφαση της ομάδας του και τη νέα συνεργασία που ξεκινά από την επόμενη σεζόν, τονίζοντας:
Γνωριζόμαστε πολύ καλά εδώ και καιρό. Την πρώτη φορά που ο Pierre μπήκε σε kart ήταν ένα από τα δικά μου. Οδηγούσαμε μαζί στις ίδιες πίστες και στους ίδιους αγώνες. Είχαμε το ίδιο όνειρο, να γίνουμε οδηγοί μαζί στην Formula 1 και το κάναμε πραγματικότητα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αυτή την συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο Alonso δήλωσε πρόσφατα ότι όταν σταματήσει να οδηγεί θέλει να παραμείνει στο χώρο της F1, λέγοντας:
Αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα ξεκάθαρο στο μυαλό μου, αλλά ξέρω ότι τελικά θα σταματήσω να οδηγώ μια μέρα. Έτσι μετά από 25 χρόνια εμπειρίας μπορώ προφανώς να είμαι πολύ χρήσιμος για οποιαδήποτε ομάδα. Και αυτή η ομάδα ελπίζω να είναι η Aston Martin.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό