16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O Lewis Hamilton… οργιάζει με ένα Nissan GT-R R34 (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Γενικά οι οδηγοί της Formula 1 απέχουν από τέτοιου είδους δραστηριότητες και ιδίως o Hamilton o οποίος μέχρι τώρα είχε δείξει ένα πολύ χαμηλό προφίλ.
Όμως ακόμα και ο Lewis έχει δικαίωμα να ξεδώσει λίγο. Και αποφασίζει να οδηγήσει ένα Nissan GT-R στους δρόμους του Τόκιου, θυμίζοντας έντονα Fast and Furious καταστάσεις και Tokyo Drift αίσθηση.
Το αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον Hamilton να κάνει όργια με έναν “Γκοτζίλα” στους δρόμους και σε κλειστές διαδρομές στο νυχτερινό Τόκιο.
Όπως φαίνεται οδηγεί το αυτοκίνητο στο όριο και το διασκεδάζει αφάνταστα, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε και για το GT-R το οποίο φθάνει στο σημείο να βγάζει καπνούς από τον επιλογέα ταχυτήτων μέσα στην καμπίνα.
Ο Hamilton είναι μεγάλος συλλέκτης γρήγορων αυτοκινήτων (έχει μεταξύ άλλων LaFerrari, McLaren P1, Shelby 427 Cobra ενώ πρόσφατα πούλησε την αποκλειστική Pagani Zonda 760 LH). Και εδώ βλέπουμε μια άλλη πλευρά του στην οποία τον βλέπουμε να χαλαρώνει και να απολαμβάνει σαν μικρό παιδί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό