19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Kimi Raikkonen τρομάζει τον Giovinazzi με μια Alfa Romeo Giulia GTAm στην πίστα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την προηγούμενη Πέμπτη, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου GP στη Σαουδική Αραβία, ο Kimi Raikkonen και ο Antonio Giovinazzi είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν την Alfa Romeo Giulia GTAm στην πίστα της Jeddah, και στο παρακάτω βλέπουμε τις αντιδράσεις των δύο οδηγών, όταν ο άλλος είναι στο τιμόνι.
Όπως καιι την τελευταία φορά που ο Kimi τρόμαξε ιδιαίτερα τον Giovinazzi, μόνο που αυτή τη φορά ακόμη και ο Kimi φάνηκε λίγο φοβισμένος, όταν ο teammate του έτρεχε στο Jeddah Corniche Circuit.

Η GTAm έκδοση είναι μια σκληροπυρηνική και track-focused έκδοση που μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους και σε αυτή, η αεροδυναμική έχει βελτιστοποιηθεί σε ακραίο επίπεδο, με το μοντέλο να διαθέτει νέου σχεδιασμού εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένο splitter, νέο πίσω προφυλακτήρα, κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις εξατμίσεων, μεγάλο διαχύτη και τεράστια πίσω αεροτομή.

Η Giulia GTAm είναι διθέσια, με την Alfa Romeo να έχει αφαιρέσει τα πίσω καθίσματα, τοποθετώντας στη θέση τους ένα roll cage, μια ειδική βάση που χρησιμεύει για να αποθηκεύονται τα κράνη και ένα πυροσβεστήρας. Υπάρχουν δύο bucket καθίσματα, ζώνες ασφαλείας 6 σημείων, ενώ έχουν γίνει και άλλες μετατροπές προκειμένου να μειωθεί το βάρος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό