19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O Kimi Raikkonen επιστρέφει στην ενεργό δράση

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από 349 Γκραν Πρι, 21 νίκες, 18 pole positions, 108 πόντιουμ και με τον τίτλο του τελευταίου πρωταθλητή της Ferrari το 2007, ο Raikkonen άφησε την F1 την περασμένη σεζόν.
Όμως από ότι φαίνεται η συνταξιοδότηση δεν είναι στο στιλ του, και έτσι αποφασίζει να επιστρέψει. Και μάλιστα σε μία πολύ ειδική μορφή αγώνων, τα NASCAR στις ΗΠΑ.
Ο Iceman όπως είναι το παρατσούκλι του θα τρέξει τον Αύγουστο στην πίστα του Watkins Glen με ένα αυτοκίνητο της ομάδας Trackhouse.
Aπό τον περασμένο Δεκέμβριο ο Κimi Raikonen είναι ο επικεφαλής της ομάδας μοτοκρός της Kawasaki, και ασχολείται και με τα… οικιακά του καθήκοντα ως πατέρας.
Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήθελε να τρέξει και πάλι, όμως ο το αφεντικό της Trackhouse πήγε στο σπίτι του στην Ελβετία και τον έπεισε να συμμετέχει στους αγώνες.
Θα είναι διασκεδαστικό λέει ο Φιλανδός, όμως βλέπει όλη την ιστορία πολύ σοβαρά, γνωρίζοντας πόσο ανταγωνιστική είναι η σειρά αγώνων του NASCAR.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kimi συμμετέχει σε άλλους αγώνες, καθώς για δύο χρόνια στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχε φύγει από την F1, και είχε συμμετάσχει μεταξύ άλλων και σε αγώνες WRC οδηγώντας για την Citroen.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό