21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

O Kλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι το κεντρικό πρόσωπο της Λίβερπουλ τις τελευταίες ημέρες και ο Γιούργκεν Κλοπ έσταξε μέλι για τον Έλληνα αμυντικό.

Τις καλύτερές του ημέρεις ζει στη Λίβερπουλ ο Έλληνας ακραίος αμυντικός, Κώστας Τσιμίκας. Ο διεθνής άσος έχει καταφέρει να μπει στο βασικό rotation της ομάδας, έχει κάνει τους οπαδούς του συλλόγου να τραγουδούν το όνομά του και να τον αποθεώνουν στη πρώτη ευκαιρία. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, σε συνδυασμό με το απόλυτο των νικών που έχουν οι «κόκκινοι»(8Χ8) με εκείνον στην ενδεκάδα, του έχουν ανεβάσει στο κατακόρυφο τις ποδοσφαιρικές του «μετοχές»!

Το ESPΝ τον αποκάλεσε «γούρι της ομάδας», ο ίδιος αναφέρθηκε στην βοήθεια που του προσφέρει ο ανταγωνισμός με τον Άντι Ρόμπερτσον και ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο τελευταίος που τοποθετήθηκε δημόσια για τον «Τσίμι» αλλά και για την «μάχη» ενδεκάδας με τον Ρόμπερτσον.

Ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας του Μέρσεισάιντ είπε τα καλύτερα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και παράλληλα αναφέρθηκε στον Σκωτσέζο αμυντικό.

«Ο κόσμος ξεχνάει πόσο καλός παίκτης είναι ο Ρόμπερτσον επειδή ο Τσιμίκας είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ευτυχώς που είναι τόσο καλός γιατί αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πριν από τον Τσιμίκα δεν είχαμε τέτοια καλή λύση για τη θέση σε κάθε περίπτωση. Δεν αμφισβητώ τον Ρόμπερτσον και είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη του Κώστα.

Όμως, ο Ρόμπο είναι ο Ρόμπο και είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Και παίρνεις το καλύτερο από τους παίκτες σου όταν τους εμπιστεύεσαι με διάρκεια. Όμως χαίρομαι πολύ για τον τρόπο που ανταποκρίνεται ο Κώστας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό