16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Jason Statham έρχεται στην Ελλάδα για γυρίσματα

Ειδήσεις Ελλάδα

O Jason Statham θα βρεθεί στο Πήλιο για γυρίσματα όμως τις ωραιότερες φωτογραφίες με την Rosie Huntington τις έχει βγάλει στα Ελληνικά νησιά.

Χολιγουντιανή λάμψη θα αποκτήσει το Πήλιο, καθώς σε λίγες ημέρες θα βρεθεί εκεί ο Jason Statham για να συμμετάσχει στα γυρίσματα Aμερικανικής σειράς με θέμα αεροπορικό δυστύχημα.

O Jason Statham έρχεται στην Ελλάδα για γυρίσματα

Ο 55χρονος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς δράσης στον κόσμο, με μια αξιοζήλευτη καριέρα στον κινηματογράφο. Το τοπίο του Πηλίου όπου θα βρεθεί πολύ σύντομα ο Statham είναι εκπληκτικό και οι κάτοικοι είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ζαγοράς, Παναγιώτη Κουτσάφτη, τα γυρίσματα θα γίνουν σε διάσημες παραλίες της περιοχής όπως η Φακίστρα ωστόσο στη σειρά θα παρουσιαστεί ως νησιά Φίτζι.

«Η περιοχή διαλέχτηκε γιατί έχει και το πράσινο, έχει και τη θάλασσα, έχει και τις ακτές που πράγματι μπορεί οι τεχνικοί να το μεταφράσουν σε Φίτζι», δήλωσε ο δήμαρχος Ζαγοράς στο Πρωινό.

Jason Statham & Rosie Huntington- Whiteley έφτιαξαν το άλμπουμ των διακοπών τους στην Ελλάδα

H περιοχή αναμένει σημαντικά έσοδα αφού τα 150 μέλη της παραγωγής θα μείνουν στο Πήλιο για περίπου επτά εβδομάδες.

«Έχουν επιλέξει από την εταιρεία Paramount να γυριστεί μία σειρά οκτώ επεισοδίων του BBC. Τα γυρίσματα θα κρατήσουν επτά εβδομάδες. Οι περιοχές που θα γίνουν είναι: Άγιος Ιωάννης, Πλάκα, Φακίστρα, Άγιοι Σαράντα, Παρίσαινα, Ανάληψη», αποκάλυψε ο κ. Κουτσάφτης.

https://www.instagram.com/p/CswjzHPtAp5

Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν και άλλες περιοχές οι οποίες διεκδικούσαν το γύρισμα και έπρεπε να το διαχειριστούν με κάποιο τρόπο. Οι τεχνικοί είναι 150 άτομα, επτά εβδομάδες, το καλλιτεχνικό team είναι 10 πρωταγωνιστές, είναι οι κομπάρσοι σε όλα τα ξενοδοχεία. Έχουν ήδη οι παραγωγοί κλείσει δωμάτια, έχουν κλείσει ημέρες, έχουν κανονίσει τα πάντα. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μία μεγάλη και οικονομική ενίσχυση της περιοχής».

Oι #couplegoals φωτογραφίες με την Rosie Huntington-Whiteley και η αγάπη τους για την Ελλάδα

Η ζωή του Jason Statham έχει αλλάξει πολύ από τότε που γνώρισε την Rosie Huntington- Whiteley. Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια βαθιά και σταθερή σχέση, που βασίζεται στην αγάπη και τον σεβασμό.

https://www.instagram.com/p/CsOoxMNsT0M

Ο ηθοποιός και το μοντέλο είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood, με τα δύο τους παιδιά να ολοκληρώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το περσινό καλοκαίρι το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Σχοινούσα, με το top model να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους στα Ελληνικά νησιά.

https://www.instagram.com/p/Ch9Ulj9MN3a

Η Rosie Huntington δημοσίευσε μερικά καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δείχνοντάς μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στην Ελλάδα. Το λαμπερό μοντέλο πόζαρε με ολόσωμα μαγιό σε έντονους τόνους, οversized πουκάμισα και σορτς, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Aυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, που ο Jason Statham επισκέπτεται τη χώρα μας. Ο 55χρονος ηθοποιός βρέθηκε το 2021 στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Αναλώσιμοι», που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

κεντρικής: jasonstatham



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό