22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O Greek Freak στον ΟΗΕ! – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ανταλλάσει χειραψία με τους παίκτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ ανδρών, η οποία θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε Τουρκία, Ισραήλ, Φινλανδία και Ρουμανία, Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Μία ουσιαστική λεπτομέρεια: Ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν απηύθυνε τις τόσο συνειδητές συκοφαντίες του για να πείσει τους Ευρωπαίους ή τους Αμερικανούς. Το κοινό στο οποίο αποσκοπούσε ήταν άλλο και αλλού. Το κοινό του, εκεί που όντως έχει ανησυχητική απήχηση, ήταν οι τεράστιοι πληθυσμοί της Αφρικής και της Ασίας, οι μαύροι και οι μουσουλμάνοι από την Νιγηρία ως το Πακιστάν και την Ινδονησία, δηλαδή όλοι αυτοί που αντιμετωπίζουν συλλήβδην την Ευρώπη σαν ένα πράγμα, έναν εχθρό και που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να θεωρήσουν και την Ελλάδα μία αποικιοκρατική δύναμη πού μισεί τους μαύρους και πνίγει τους μουσουλμάνους!

 Να γιατί είπα ότι απόψε ο Αντετοκούμπο, αυτός ο συγκλονιστικός μαύρος Έλληνας από την φυλή των Γιορούμπα και τη Νιγηρία, μπορεί να επιτύχει το καλύτερο τρίποντο της ζωής του αρκεί και ο πρωθυπουργός να τον αξιοποιήσει κατάλληλα ως μοναδικό και ακλόνητο μας επιχείρημα.

Γιατί ο μεγάλος αυτός αθλητής και η συγκλονιστική προσωπική του ιστορία είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της χώρας μας εναντίον κάθε συκοφαντίας Δηλαδή ότι η Ελλάδα δεν είναι ρατσιστική, ότι η Ελλάδα αγκαλιάζει τους ξένους και μόνο ένα μικρό ακροδεξιό της κομμάτι  είναι αυτό που έχει κατά καιρούς έχει δημιουργήσει τα διάφορα προβλήματα. Η Ελλάδα είναι χώρα των μεταναστών και μπορεί να καταλάβει τον καημό του μετανάστη.

Επίσης και παράλληλα η Ελλάδα είναι ένα ευνομούμενο κράτος που οφείλει και πρέπει να προστατέψει τα σύνορα του και την κοινωνία του από κάθε επιβολή και από κάθε διαβολή. Και νομίζω ότι αυτό κάνει και το κάνει καλά. Ώστε και η αντιπολίτευση, έστω και σιωπηλά ή δυσανεκτικά, να συναινεί. Ας μην ξεχνάμε: Salus patriae suprema lex esto. Κι αυτό αφορά σ’ όλους. Δεξιούς, αριστερούς και…αδέξιους!.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό