27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

O Giannis εκπλήρωσε την ευχή του Παπανικολάου – Το δώρο στην Εθνική Ελλάδας [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αίτημα του Κώστα Παπανικολάου φαίνεται να λήφθηκε πολύ σοβαρά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κατά την διάρκεια του Προολυμπιακού Τουρνουά στον Πειραιά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού… πείραξε τον «κάπτεν» των Μιλγουόκι Μπακς, ζητώντας του να του δωρίσει ένα ζευγάρι από την νέα σειρά παπουτσιών που ετοίμαζε ο «Greek Freak» σε συνεργασία με την Nike.

Ο Giannis λάνσαρε το «Freak 6» και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να γεμίσει… δύο καρότσια με κουτιά από αυτά. Στο πλαίσιο μίας εκ των προπονήσεων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ο σταρ του ΝΒΑ προμήθευσε τους συμπαίκτες του με το νέο του προϊόν και πρώτα πήγε στον Κώστα Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ ενθουσιάστηκε με το σχεδιασμό και το χρώμα που επέλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για εκείνον και αστειεύτηκε αν… ολόκληρο το καρότσι προορίζεται για τον ίδιο. Ο «Greek Freak» πήγε σε κάθε ένα παίκτη της «γαλανόλευκης» και δώρισε από ένα κουτί με παπούτσια. Το ίδιο έκανε και στον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στον General Manager της «Επίσημης Αγαπημένης», Νίκο Ζήση. Προφανώς, από ένα ζευγάρι παρέλαβαν και όλα τα μέλη του σταφ στον πάγκο.

Ο αρχηγός των Μιλγουόκι Μπακς δημοσίευσε το βίντεο στα social media και στο τέλος του κλιπ πιάστηκε… θύμα πλάκας από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αστειεύτηκε λέγοντας πως τα παπούτσια που του δώρισε ο πρωταθλητής ΝΒΑ το 2021 θα τα κάνει «give away» στο Instagram και αν θέλει κανείς να λάβει μέρος σε αυτό, θα πρέπει να μην ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό του Giannis.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό