22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O Fernando Alonso πουλά την προσωπική του Ferrari Enzo

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 διαθέτει μια αξιοζήλευτη συλλογή supercar, και λίγες ώρες μετά τον πέμπτο του τερματισμό στο βάθρο αυτή τη σεζόν, στο Grand Prix του Μονακό, ο Ισπανός αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αποχωριστεί ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά του στοιχεία.

Ο λόγος για τη Ferrari Enzo που έχει στην κατοχή του από όταν την αγόρασε καινούρια το 2011, με το ιταλικό hypercar να βγαίνει σε δημοπρασία στις 8 Ιουνίου, από τη Monaco Car Auctions. Σύμφωνα με την τελευταία, υπάρχουν αρκετές ¨ιδιαιτερότητες” στην Enzo του Alonso, καθώς εκτός από το ότι είναι “Scocca n.1” όπως αναφέρεται στην πιστοποίηση Ferrari Classiche, ο Ισπανός έχει διανύσει μόλις 4.800 χλμ. με αυτή.
Ο Alonso αγόρασε τη Ferrari Enzo όταν αγωνίστηκε για την ομάδα με έδρα το Μαρανέλο, μεταξύ 2010 και 2014, ενώ δεν είναι η μόνη Ferrari στη συλλογή του, καθώς έχει και μια μαύρη LaFerrari. Ο οίκος δημοπρασιών δεν έχει κάνει γνωστή την εκτιμώμενη τιμή πώλησης, αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αλλάξει χέρια σε μια τιμή άνω των 4+ εκατ. ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό