28.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

O Daniel Radcliffe επιστρέφει ως Harry Potter… από το σπίτι του!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Harry Potter At Home (διαβάστε περισσότερα εδώ) η πρωτοβουλία της J.K. Rowling που εισάγει τους fans στον μαγικό κόσμο του Harry Potter από το σπίτι τους, συνεχίζεται. Αυτήν την φορά, μεγάλοι stars ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαβάσουν τα πρώτα κεφάλαια από τα αγαπημένα βιβλία της σειράς Χάρυ Πότερ, στους fans που παραμένουν σπίτι σε όλον τον κόσμο. Μεταξύ τους, και ο Daniel Radcliffe, ο πρωταγωνιστής των ταινιών ως ο ομώνυμος μάγος, επιστρέφει μετά από χρόνια στον ρόλο που τον έκανε αναγνωρίσιμο σε όλον τον κόσμο. Μας διαβάζει το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου: «Ο Χάρυ Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» (στα αγγλικά).

Μπορεί ο καθένας να ακούσει τον Daniel Radcliffe να επιστρέφει ως Harry Potter και να διαβάζει το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου κάνοντας κλικ εδώ. 

Εκτός από τον Daniel Radcliffe, κεφάλαια του Harry Potter θα διαβάσουν on camera και οι Da Beckham, Dakota Fanning, Eddie Redmayne και πολλοί άλλοι!

Surprise! We’ve got a treat for you…From today, amazing friends of the Wizarding World are going to take turns reading Harry Potter book one.

And to start us off with Chapter 1, we think you’ll agree we have the perfect narrator…⚡️ #HarryPotterAtHomehttps://t.co/w9K77akbou pic.twitter.com/Q03PmjeD5d

— Wizarding World (@wizardingworld) May 5, 2020



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό