21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O ABT βελτιώνει τα plug-in υβριδικά μοντέλα του VW Group

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι εταιρίες του VW Group προσφέρουν πολλά plug-in υβριδικά μοντέλα, τα οποία έχουν σαν βάση τον 1.400άρη TSI κινητήρα που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική απόδοση του να είναι 245 άλογα και 400 Nm ροπής. Ο βελτιωτικός οίκος ABT ειδικεύεται στην αναβάθμιση των μοντέλων του γερμανικού ομίλου, και τώρα παρουσιάζει το πακέτο για τα μοντέλα που φέρουν το παραπάνω σύνολο.

Ένα από αυτά είναι το εικονιζόμενο Cupra Formentor VZ E-Hybrid, όπου πλέον με την τοποθέτηση του ABT Power New Generation, όπως ονομάζει το module η εταιρία, η απόδοση του υβριδικού συνόλου ανεβαίνει στα 275 άλογα και στα 440 Nm ροπής. Η αύξηση της ιπποδύναμης έρχεται μέσω της βελτίωσης του κινητήρα εσωτερικής καύσης, ο οποίος από τα 150 άλογα και 250 ροπής, πλέον αποδίδει 190 άλογα και 290 ροπής.
Εκτός από το προαναφερθέν μοντέλο της Cupra, το ίδιο σύνολο φορούν και τα Audi A3 45 TFSI e, Cupra Leon E-Hybrid, Skoda Octavia vRS iV και φυσικά το Volkswagen Golf GTE. Ωστόσο, αν έχεις στην κατοχή σου το Skoda Superb iV, το Volkswagen Passat GTE ή το Volkswagen Arteon GTE, ο ABT βελτιώνει και την συγκεκριμένη έκδοση του κινητήρα, καθώς από τα 218 άλογα και 400 Nm ροπής που φέρουν τα μοντέλα όταν βγαίνουν από το εργοστάσιο, με την περιποίηση του γερμανικού βελτιωτικού οίκου αυτή αυξάνεται στα 234 άλογα και στα 440 Nm ροπής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό