26.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

O Χάμες Ροντρίγκες πουλάει το υπερπολυτελές σπίτι του στην Κολομβία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χάμες Ροντρίγκες, φέρεται ότι βγάζει προς πώληση το σπίτι «διαμάντι» που έχει στην Κολομβία. Ο ποδοσφαιριστής, που παλαιότερα αγωνίστηκε και στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ έχει πραγματοποιήσει και καταπληκτικές σεζόν με τις φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν, έχει γίνει πια κάτοικος Βραζιλίας, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της, Σάο Πάολο Φουτεμπόλ Κλούμπε.

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής βγάζει στο «σφυρί» το σπίτι του στην γενέτειρά του, και το αξιώνει μάλιστα στα 2.650.000 ευρώ. Εδώ να πούμε ότι φυσικά δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο σπίτι, μιας και μιλάμε για ένα υπερσύγχρονο, υπερπολυτελές κτίσμα, στην ομορφότερη περιοχή της χώρας, αφού βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα της Αντιόχειας. 

Ανέρχεται στα 835 τ.μ., ενώ βρίσκεται σε οικόπεδο 3.600 τετραγωνικών μέσα σε ένα μέρος καταπράσινο που περιτριγυρίζεται από δέντρα και επικρατεί η πλήρη ησυχία.

Φυσικά το σπίτι, μιας και μιλάμε για ένα από τα ομορφότερα της χώρας, δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει πισίνα, η οποία είναι μεγάλων διαστάσεων. Ακόμη ένα τεράστιο μπάρμπεκιου, ένα πανδοχείο, παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ αλλά και συνθετικό γήπεδο ποδοσφαίρου, στο οποίο έχει παίξει πολλές φορές ο Χάμες με τους φίλους του.

Το εντυπωσιακό είναι η αίθουσα κινηματογράφου την οποία διαθέτει με τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό μάλιστα, ηλεκτρικές δερμάτινες καρέκλες, προβολέας, κυρτή οθόνη, ήχος Dolby 7.2. Μιλάμε για ένα σπίτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό