27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

O τιμωρός: Μια προδοσία μετατρέπει έναν άνδρα σε τιμωρό!

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο Τιμωρός», μια σύγχρονη δραματική σειρά, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες, έρχεται στον ALPHA τη νέα σεζόν.

0 Δημήτρης Λάλος κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρόκειται για μία ιστορία εκδίκησης ενός ανθρώπου που αδικήθηκε από τα πιο κοντινά του πρόσωπα

Αποκλειστικό – Ο Τιμωρός: Από τη Μουρμούρα μαζί στη νέα σειρά του Alpha!

Τoν Δημήτρη Λάλο τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως Μαθιός Σταματάκης και έκλεψε τις εντυπώσεις. Και μπορεί να ολοκληρώθηκε ο ρόλος του ως Μαθιός στον «Σασμό», ένας ρόλος που αγαπήθηκε πολύ από όλους, αλλά ο ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν άλλο ήρωα, εξίσου δυναμικά και ανατρεπτικό, καθώς θα ενσαρκώσει τον τιμωρό στη νέα ομώνυμη σειρά του ALPHA, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μαζί με το νέο πρόγραμμα του σταθμού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μία σειρά την οποία ο σταθμός συζητάει να εντάξει στο πρόγραμμά του εδώ και περίπου δύο χρόνια. Το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατάει ο Μιχάλης Κωνσταντάτος, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κόκουβας μαζί με τους Μαίρη Ζαφειροπούλου και Β.Χ. Σπηλιόπουλο στην πλοκή. Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, και άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τη Μαρίνα Καλογήρου και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Πρόσφατα, μάλιστα, ολοκληρώθηκε το καστ της σειράς με τα ονόματα των Νίκου Γκέλια, Ελεάνας Στραβοδήμου, Μελέτη Γεωργιάδη, Γιώτας Αργυροπούλου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα εκτός από την Αθήνα θα πραγματοποιηθούν και στο Μαρόκο.

Ο έρωτας, η προδοσία, η εκδίκηση και η δικαιοσύνη είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στην πλοκή του «Τιμωρού». Πρόκειται για μία σύγχρονη δραματική σειρά, με πρωτότυπο σενάριο και πρωταγωνιστή έναν ήρωα ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο, τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπα- σπηλιόπουλος. θύμα αυτής της πλεκτάνής είναι ο ήρωας, που συλλαμβάνεται ως ένοχος για κάτι που δεν έκανε και πληρώνει ακριβά γι’ αυτό. 0 κεντρικός ήρωας φυλακίζεται για πολλά χρόνια και χάνει τα πάντα μέσα σε μία στιγμή. Την οικογένειά του, καθώς πεθαίνει και ο πατέρας του, την περιουσία του αλλά και τη μεγάλη του αγάπη, την οποία πρόκειται να ενσαρκώσει η Μαρίνα Καλογήρου.

Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων -σε αυτή την ηλικία βίωσε την προδοσία- δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι ευθύνονται για το ότι καταστράφηκε η ζωή του. Τα άλλοτε αγνά του συναισθήματα δίνουν τη θέση τους στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του. Τα. χρόνια μέσα στη φυλακή περνούν βασανιστικά για εκείνον, ο οποίος μετατρέπεται σε έναν άντρα αποφασισμένο να πάρει πίσω ό,τι του έκλεψαν και αντιλαμβάνεται πως ο μόνος λόγος για να ζει είναι για να πάρει εκδίκηση. Σε ένα γύρισμα της τύχης, ύστερα από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει και επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών οι οποίοι τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ωστόσο, για να πετύχει τον στόχο του, θα χρειαστεί πολλές φορές να έρθει αντιμέτωπος ακόμη και με τον ίδιο του τον εαυτό.

mytv

Ο τιμωρός: Το πρώτο καθηλωτικό teaser! Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση

Ενθουσιασμένος ο Δημήτρης Λάλος – Ο Σασμός τελειώνει, ο Τιμωρός έρχεται!

Τιμωρός: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα δούμε στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό