27 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

O Σισέ δεν υπέγραψε σε ΑΕΚ, Άρη και πήγε στο Κατάρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παπ Αμπού Σισέ στην Αλ Σαμάλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Κατάρ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με θητεία στον Ολυμπιακό βρέθηκε το καλοκαίρι κοντά σε ΑΕΚ και Άρη αλλά τελικά δεν επέστρεψε στην Ελλάδα για να τον δούμε ξανά στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος ήταν ελεύθερος, υπέγραψε τελικά στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του για τον επόμενο ένα χρόνο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Άδανα Ντεμίρσπορ και κέντρισε το ενδιαφέρον αρχικά της ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν. Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν δεύτερες σκέψεις ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής που τελικά δεν ολοκληρώθηκε.

Μέσα στον Ιούλιο δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ και λίγες ημέρες μετά…έσκασε το ενδιαφέρον από την πλευρά του Άρη. Μάλιστα με τους «κίτρινους» υπήρξε συμφωνία που τελικά δεν ολοκληρώθηκε και έτσι ούτε η μεταγραφή του στον Άρη ολοκληρώθηκε.

Ο παίκτης όλο αυτό το διάστημα κοίταξε τις επιλογές που είχε και τελικά είπε το ναι στην ομάδα του Κατάρ, την Αλ Σαμάλ που μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό