26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

O Σάρι απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού και περιμένει την Λέστερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τότε που «έσκασε» η φημολογία για την υπόθεση Μαουρίτσιο Σάρι και Παναθηναϊκού, για μια ενδεχόμενη συνεργασία, έκτοτε έχουμε συνεχώς και νέες εξελίξεις πάνω στο εν λόγω θέμα. Η τελευταία πληροφορία έρχεται από τη Ιταλία και συγκεκριμένα από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος είναι γνωστός στην γειτονική χώρα για τα έγκυρα στοιχεία του.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ, Αλφρέντο Πέντουλα αποκάλυψε μέσω μιας δημοσίευσης του στο προσωπικό του λογαριασμό στο X, ότι ο Σάρι, πράγματι δέχτηκε μια μεγάλη προσφορά από την ομάδα του Παναθηναϊκού. Γεγονός είναι ότι θα πολύ εύκολο κάποιος να πει το ναι, με τον πρώην προπονητή της Λάτσιο, ωστόσο, να τον ευχαριστεί πολύ και να μην την αποδέχεται εν τέλει.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν στην συνέχεια, θέλουν τον Ιταλό κόουτς, να περιμένει την Λέστερ από την Πρέμιερ Λιγκ. Η νεοφώτιστη είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να του καταθέσει πρόταση και ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά την μετακόμισή του στην Αγγλία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμούσε πολύ να αναλάβει την ομάδα ο εν λόγω προπονητής, ωστόσο τελικά οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η μετακίνηση φαίνεται  να πιάνει…. ναυάγιο. Τίποτα ακόμα δεν είναι ακόμα σίγουρο, μιας και υπάρχει ενδεχόμενο η Λέστερ να μην καταθέσει και ποτέ την πρότασή της στον έμπειρο κόουτς.

Παρόλα αυτά και η Λάτσιο φημολογείται έντονα για μια επικείμενη ομάδα που πρόκειται να αναλάβει αφού η διοίκηση σκέφτεται την επιστροφή του 65χρονου στον πάγκο του συλλόγου, από τον οποίο θυμίζουμε ότι αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό