21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O πρίγκιπας Harry επέστρεψε στη Βρετανία – Βρίσκεται σε καραντίνα στο Παλάτι

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Στην πατρίδα του επέστρεψε ήδη ο πρίγκιπας Harry για να δώσει το «παρών» στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, το Σάββατο 17 Απριλίου, και να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του και του αδελφό του ύστερα από χρόνο απουσίας του στις ΗΠΑ.

Την επανένωση της οικογένειας με αφορμή την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου Φιλίππου σχολιάζει σήμερα εκτενώς ο βρετανικός Τύπος, επισημαίνοντας μάλιστα ότι, τα δύο αδέρφια, πρίγκιπας Harry και πρίγκιπας William θα βρίσκονται πίσω από το φέρετρο του παππού τους όταν θα μεταφέρεται στην τελευταία του κατοικία.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η πτήση της British Airways από το Λος Άντζελες, που μετέφερε τον Δούκα του Σάσεξ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου χθες τα ξημερώματα.

Φορώντας μαύρη μάσκα, η βρετανική εφημερίδα «Sun» γράφει πως τον πρίγκιπα Harry υποδέχτηκαν στον αεροδιάδρομο αστυνομικοί με ένα μαύρο «Range Rover».

Ο δούκας του Σάσεξ θα μείνει σε καραντίνα στο Nottingham Cottage που βρίσκεται στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Πηγές αναφέρουν πως ο εγγονός του πρίγκιπα Φιλίππου, που το τελευταίο διάστημα προκάλεσε τεράστιο «πονοκέφαλο» στη βασιλική οικογένεια, θα μπορεί να βγει από την απομόνωση εάν το τεστ Co βγει αρνητικό ύστερα από πέντε ημέρες.

Το Σάββατο, το Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Harry θα επέστρεφε στη Βρετανία από τις ΗΠΑ, όπου πλέον κατοικεί μόνιμα με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Meghan Markle και τον γιο τους, Archie.

Ωστόσο, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν ταξίδεψε μαζί του, καθώς δεν το επέτρεψε ο ο γιατρός της.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Harry θα έχει επαφή με την οικογένειά του ύστερα από την εκρηκτική συνέντευξη που παραχώρησε με τη σύζυγό του στην «πάπισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης, Oprah Winfrey.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο πρίγκιπας Harry είδε για τελευταία φορά τον παππού του στις 8 Μαίου του 2019, όταν και φωτογραφήθηκε μαζί του, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Υπήρξαν πληροφορίες ότι, από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Φίλιππος μπήκε στο νοσοκομείο, ο πρίγκιπας Harry είχε τεθεί σε αυτο-απομόνωση στην έπαυλη του ζεύγους στη Σάντα Μπάρμπα για κάθε ενδεχόμενο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό