22.1 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

O Ομπάμα ραπάρει στίχους του «Lose Yourself» μπροστά στον Eminem σε συγκέντρωση της Χάρις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έκλεψε την παράσταση σε μια συγκέντρωση υποστήριξης της Καμάλα Χάρις στο Ντιτρόιτ, όταν ράπαρε στίχους του τραγουδιού «Lose Yourself» του Eminem και μάλιστα ενώπιον του ίδιου του τραγουδιστή.

Ο διάσημος ράπερ, που μεγάλωσε στο Ντιτρόιτ, υποστηρίζει ανοιχτά την υποψήφια των Δημοκρατικών στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου και εχθές έδωσε το παρών στη συγκέντρωσή της, προκειμένου να παρουσιάσει στην σκηνή τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, που προηγήθηκε της εμφάνισης του Ομπάμα, ο Eminem προέτρεψε το κοινό να χρησιμοποιήσει τη φωνή του στις κάλπες, υποστηρίζοντας ότι η Καμάλα Χάρις ενσαρκώνει μια Αμερική όπου οι ατομικές ελευθερίες θα συνεχίσουν να προστατεύονται και όλες οι απόψεις θα μπορούν να ακούγονται.

Στη συνέχεια, ο Ομπάμα ανέβηκε στη σκηνή με ενθουσιασμό, λέγοντας ωστόσο ότι ένιωθε λίγο αγχωμένος από το γεγονός ότι έπρεπε να βγει στη σκηνή μετά τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Τότε, ξαφνιάζοντας τους πάντες, άρχισε να ραπάρει τους πρώτους στίχους του εμβληματικού κομματιού του 2002 που αντανακλούν αυτό το συναίσθημα της νευρικότητας («My palms are sweaty, knees weak, arms are heavy. Vomit on his sweater already, mom’s spaghetti), προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό.

Το «Lose Yourself» είναι από τα πιο γνωστά τραγουδια του hip-hop καλλιτέχνη. Κυκλοφόρησε ως το πρώτο single από το original soundtrack της ταινίας 8 Mile στις 22 Οκτωβρίου 2002 και στη συνέχεια έγινε το πρώτο rap τραγούδι που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Αν και το κοινό στη συγκέντρωση έδειξε ενθουσιασμένο από την έκπληξη του Ομπάμα, το viral ραπάρισμα του Ομπάμα προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στα social media, με άλλους να το βρίσκουν απολαυστικό και άλλους να το χαρακτηρίζουν «απίστευτα cringe».

Το γεγονός ότι ο Eminem αποφάσισε να στηρίζει ενεργά την Χάρις στην προεκλογική της εκστρατεία ήταν μάλλον αναμενόμενο, δεδομένης της αντιπάθειας που τρέφει για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, την οποία έχει εκφράσει πολλές φορές ανοιχτά στο παρελθόν.

Πρόσφατα, μάλιστα, μίλησε και κατά των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι έχουν υποστεί «πλύση εγκεφάλου» και εκφράζοντας απορία για το γεγονός ότι πιστεύουν ότι μπορεί να τους εκπροσωπήσει επάξια ένας δισεκατομμυριούχος που δεν έχει βιώσει ποτέ δυσκολίες στη ζωή του.

Δείτε βίντεο: O Ομπάμα ραπάρει στίχους του «Lose Yourself» μπροστά στον Eminem σε συγκέντρωση της Χάρις

Ειδήσεις σήμερα:

Τέτοιες ανατροπές μόνο η Ρεάλ, 5-2 από 0-2 τη Ντόρτμουντ – Μόνη πρώτη η Άστον Βίλα, την έκπληξη η Στουτγάρδη – Δείτε τα 27 γκολ της βραδιάς

«Ακέφαλη» η Χεζμπολάχ, οι IDF σκότωσαν και τον διάδοχο του Νασράλα – Συνεχίζεται το ανελέητο σφυροκόπημα στη Βηρυτό

Βίντεο-φρίκη στη Γάζα: Η στιγμή που ένα μικρό αγόρι σκοτώνεται σε αεροπορική επιδρομή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό