14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O ιστορικός Mπενζεμά τα έχει… 323

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Νίκου Αθανασίου 

Με τον ρυθμό που σκοράρει φέτος ήταν δεδομένο. Ο Καρίμ Μπενζεμά συνδέθηκε μία φορά με το αντίπαλο πλεκτό στο 6-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λεβάντε, έφτασε τα 323 γκολ με την φανέλα της ”βασίλισσας” και έγινε ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, καθώς έφτασε τον Ραούλ και είναι θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει.

Ο Γάλλος επιθετικός την τελευταία τριετία είναι ασταμάτητος και σύμφωνα με τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι, η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το 2018 για την Γιουβέντους, άλλαξε προς το καλύτερο την παρουσία του έμπειρου στράικερ.

«Δυσκολεύομαι να αποκαλέσω τον Μπενζεμά μόνο σέντερ φορ γιατί είναι ένας φανταστικός παίκτης που παίζει μπροστά Δεν είναι μόνο πρώτος σκόρερ, αλλά παρέχει επίσης ασίστ στους συμπαίκτες του και συμμετέχει στη δημιουργία του παιχνιδιού. 

Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης και για εμάς είναι πολύ σημαντικός γιατί σκοράρει τόσα πολλά γκολ.Είναι κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης και νομίζω ότι είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι ο Καρίμ έγινε ηγέτης της ομάδας όταν έφυγε ο Ρονάλντο γιατί εκείνη την εποχή είχε μεγαλύτερη ευθύνη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό