28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

O Ικάρντι κάνει κατάθεση ψυχής για τα 10 χρόνια γάμου του με την Γουάντα Νάρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με την πανέμορφη Γουάντα Νάρα, να έχει περάσει από σαράντα… κύματα αλλά οι δύο τους αγαπιούνται πολύ, όπως φαίνεται, και ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής θέλει να το δείχνει συνεχώς.

Με μια άκρως συγκινητική, δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παίκτης της Γαλατασαράι, κάνει κατάθεση ψυχής με τα λόγια του προς την αγαπημένη του Γουάντα, με την οποία κλείνουν 10 χρόνια γάμου, και μάλιστα το δείχνει με τον καλύτερο τρόπο.

“Σήμερα, καθώς γιορτάζουμε μια δεκαετία γάμου, βρίσκομαι να σκέφτομαι το απίστευτο ταξίδι που μοιραστήκαμε. Αυτά τα δέκα χρόνια ήταν μια μαρτυρία αγάπης, υπομονής και ανάπτυξης και κάθε στιγμή ήταν ανεκτίμητη δίπλα σου.

Θυμάμαι τη μέρα που παντρευτήκαμε σαν να ήταν χθες. Η ευτυχία που ένιωσα όταν είδα τον εαυτό μου να περπατά προς το μέρος σου και να σε βλέπω με αυτό το χαμόγελο που φωτίζει τον κόσμο μου, συνεχίζει να είναι μια από τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής μου. Από εκείνη την ημέρα, χτίσαμε ένα σπίτι γεμάτο γέλιο, αγάπη και, πάνω από όλα, μια υπέροχη οικογένεια.

Είσαι μια εξαιρετική μητέρα. Βλέποντας πώς φροντίζεις και αγαπάς τα παιδιά μας με γεμίζει θαυμασμό. Έχεις μια τρυφερότητα που δεν γνωρίζει όρια και μια δύναμη που με εμπνέει καθημερινά. Οι αξίες και η καλοσύνη που ενσταλάζεσαι στα μικρά μας είναι μια αντανάκλαση του απίστευτου ανθρώπου που είσαι.

Κάθε μέρα, νιώθω ευγνώμων που σε έχω δίπλα μου. Η άνευ όρων υποστήριξή σου στις δύσκολες στιγμές και η μεταδοτική χαρά σου στις ευτυχισμένες στιγμές κάνουν τη ζωή ένα όμορφο και ικανοποιητικό ταξίδι. Είσαι η σύντροφός μου, η καλύτερή μου φίλη. Μέσα σου βρήκα μια αγάπη που ξεπερνά τον χρόνο και τις λέξεις.

Αυτά τα δέκα χρόνια είναι μόνο η αρχή. Είμαι ενθουσιασμένος για όλα όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον, για όλα τα όνειρα που δεν έχουμε ακόμη εκπληρώσει και για τις στιγμές που θα μοιραστούμε ακόμα. Σε ευχαριστώ που είσαι αυτή που είσαι, που με αγαπάς όπως αγαπάς και που είσαι το πιο σημαντικό κομμάτι της οικογένειάς μας.

Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις και νιώθω ευλογημένος για κάθε μέρα που περνάμε μαζί. Για άλλα δέκα χρόνια και πολλά άλλα, σου υπόσχομαι την αιώνια αγάπη μου, την αφοσίωσή μου και την απέραντη ευγνωμοσύνη μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό