22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

O θάνατος του 51χρονου ανεμβολίαστου Πατρινού «λύγισε» on air την δημοσιογράφο Ελένη Ασημακοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμη ένας ανεμβολίαστος συνάνθρωπός μας έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Ο 51χρονος κρεοπώλης Νίκος Κανελλόπουλος από την Πάτρα πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτη από επιπλοκές του κορονοϊού.Ο 51χρονος ήταν ανεμβολίαστος καθώς φοβόταν για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου. «Αν συμβεί κάτι, τι θα κάνω με τη δουλειά, με τα καταστήματα. Στο κρεοπωλείο ακούω διάφορα. Άλλοι μου λένε να πας να κάνεις το εμβόλιο και άλλοι όχι. Έχεις δίκιο θα πάω. Θα πάω» έλεγε στη φίλη του και δημοσιογράφο του MEGA, Ελένη Ασημακοπούλου.

Όμως δεν πρόλαβε. Ενώ είχε κανονίσει να πάει να κάνει το εμβόλιο, στις 19 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο του Ρίου με κορονοϊό. Η κατάσταση του 51χρονου ήταν αρκετά σοβαρή με τους γιατρούς να τονίζουν ότι οι πιθανότητες να αναρρώσει είναι 50%.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του MEGA, o 51χρονος, ο οποίος έπασχε από βρογχικό άσθμα, καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο. Το πάλευε σπίτι του με αντιβίωση και εισπνοές. Νοσηλεύθηκε για λίγες ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου, αλλά τελικά κατέληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 51χρονος ήταν παντρεμένος, είχε δύο παιδιά και ένα εγγόνι.

Η δημοσιογράφος, Ελένη Ασημακοπούλου, μιλώντας για τον χαμό του φίλου της, λύγισε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο Νίκος Κανελλόπουλος έφυγε μόλις στα 51 του χρόνια νικημένος από την κορονοϊό, προκαλώντας θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 3 μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πέττα Αχαΐας. Αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Σούλα, τα παιδιά του Νατάσα και Παναγιώτη και τον 11χρονο εγγονό του Βασίλη.

Ο Νίκος Κανελλόπουλος νοσηλευόταν από τις 19 Νοεμβρίου, στο νοσοκομείο του Ρίου, τον τελευταίο καιρό διασωληνωμένος. Αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα, και ο ίδιος δεν πρόλαβε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να εμβολιαστεί καθώς ανέβαλε συνεχώς το να κάνει το εμβόλιο.

Ο γιος του αποχαιρετώντας τον έγραψε στο facebook:

ΓΙΓΑΝΤΑ Μ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΩΡΙΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ. ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΘΑΣΕ ΑΧΧΧ ΓΕΡΑΚΟ Μ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ …. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ …..

Πάτρα: Έφυγε στα 51 του λίγο πριν κάνει το εμβόλιο ο Νίκος Κανελλόπουλος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό