27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

O Γουίλιαμ και η Κέιτ προσλαμβάνουν – Τι προσόντα πρέπει να έχει ο ιδανικός υποψήφιος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα και τα πριγκιπικά ζευγάρια έχουν ανάγκη από προσωπικό. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης νέου γραμματέα.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να πληροί όλα τα κριτήρια, προκειμένου να εργαστεί για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου και τη σύζυγό του και να οργανώνει τις εμφανίσεις και τις δραστηριότητες του πριγκιπικού ζεύγους. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλουν να επεκτείνουν την ομάδα τους στο Παλάτι του Κένσινγκτον – αλλά ο επιτυχημένος υποψήφιος θα πρέπει να έχει μια σπάνια ικανότητα.

Το βασιλικό ζεύγος, και οι δύο 42 ετών, προσλαμβάνουν αυτή τη στιγμή έναν «βοηθό γραμματέα», ο οποίος θα έχει έδρα στο Λονδίνο.

Ο μόνιμος ρόλος θα περιλαμβάνει τον σχεδιασμό των δραστηριοτήτων του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, η περιγραφή εργασίας τονίζει ότι θα υπάρξει «ιδιαίτερη εστίαση στην Ουαλία» για να «μεγιστοποιηθεί» ο αντίκτυπος του ζευγαριού στην περιοχή της οποίας τον τίτλο φέρει -παραδοσιακά- ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου.

Η περιγραφή της θέσης για τη θέση του γραμματέα αναφέρει: «Αυτός ο ρόλος απαιτεί εξαιρετικές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, με αποδεδειγμένη ικανότητα να χτίζει παραγωγικές σχέσεις με ένα ευρύ φάσμα ατόμων και ιδρυμάτων.

«Θα έχετε μια προορατική, πρακτική προσέγγιση ενώ εργάζεστε σε μια μικρή και ευέλικτη ομάδα, και μια ισχυρή κατανόηση των κοινοτήτων, των υποθέσεων, της κυβέρνησης και των θεσμών της Ουαλίας».

Ωστόσο, οι προδιαγραφές εργασίας υπογράμμισαν ότι το πριγκιπικό ζεύγος αναζητά έναν βοηθό ιδιωτικό γραμματέα που να μπορεί ιδανικά να μιλά άπταιστα Ουαλικά.

Και καταλήγει η αγγελία ότι «Η ομιλία της ουαλικής γλώσσας είναι απαραίτητη και η άπταιστη ουαλική γλώσσα, γραπτή και προφορική, είναι επιθυμητή».

Το Παλάτι έχει αναθέσει τη διαδικασία πρόσληψης στο πρακτορείο στρατολόγησης Odgers Berndtson και οι υποψήφιοι υποψήφιοι έχουν προθεσμία μέχρι τα μεσάνυχτα της 21ης ​​Ιουλίου για να υποβάλουν αίτηση.

Όσοι πληρούν τα κριτήρια ας σπεύσουν. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό