23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

O Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται: «Αν ήμουν με έναν σύντροφο που θα ήθελε πολύ ένα παιδί…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 07 Μαΐου 2021, 09:30

 

Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή πατέρας.

«H ελληνική κοινωνία δεν είναι ένας άνθρωπος, είναι 11 εκατομμύρια. Καθένας έχει κάνει τη δική του διαδρομή. Η πολιτεία πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα. Η πολιτεία θα πρέπει να προσέξει τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις γυναίκες, που έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη καταπίεση διαχρονικά, τους ομοφυλόφιλους.

Για παράδειγμα, τα ομόφυλα ζευγάρια… Η πολιτεία αρνείται να τους δώσει το προφανές, το δικαίωμα να λέγονται γονείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ένας εκ των δύο γονέων είναι βιολογικός πατέρας ή μητέρα του παιδιού. Και με το υπάρχον πλαίσιο, αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι, το παιδί κινδυνεύει να καταλήξει σε ένα ίδρυμα μόνο και μόνο γιατί ο άλλος δεν αναγνωρίζεται από το κράτος ως γονέας. Το κράτος αρνείται να τους δώσει το δικαίωμα να είναι γονείς… Αυτό θα αλλάξει μόνο όταν θα βγει κάποιος και θα πει “αναγνωρίζω τις οικογένειες από ομόφυλα ζευγάρια και τον πολιτικό γάμο για ομόφυλα ζευγάρια”.

Δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ για μπαμπάς. Τώρα, δεν ξέρεις πότε πώς θα τα φέρει η ζωή… Για φέτος δηλαδή, σκέφτομαι τις διακοπές με το φουσκωτό, ας μην κάνουμε μεγάλα σχέδια. Αλλά αυτοί που το σκέφτονται και έχουν πολλή αγάπη μέσα τους και έχουν τον ή την σύντροφό τους, θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και στην Ελλάδα.

Αν ήμουν με έναν σύντροφο, ο οποίος θα το ήθελε πάρα πολύ, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του, αλλά από μόνος μου να αναλάβω αυτήν την ευθύνη, με δυσκολεύει πάρα πολύ» είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό