19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Oλοκαίνουρια BMW M5, με μόλις 11 χλμ., καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την παραλαβή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση από το να τρακάρεις το αυτοκίνητο σου -είτε φταις, είτε όχι- λίγες στιγμές μετά την παραλαβή του. Το είδαμε προχθές με την πορτοκαλί Chevrolet C8 Corvette, που τράκαρε κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο μετά από την παραλαβή της, και σήμερα έχουμε ένα ακόμα παρόμοιο ατύχημα.
Το “θύμα” είναι μιας ολοκαίνουρια BMW M5, η οποία -όπως βλέπεις στις φωτογραφίες- καταστράφηκε ολοσχερώς. Το ατύχημα συνέβη σχεδόν 3 χιλιόμετρα μακριά από την αντιπροσωπεία, από την οποία παρέλαβε το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόλαβε να την οδηγήσει ούτε 5 λεπτά.

Το περιστατικό έγινε στον κεντρικό δρόμο US-40 στην περιοχή Catonsville της πολιτεία του Maryland των Η.Π.Α., και από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του γερμανικού αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε μια κολόνα και στο πεζοδρόμιο.

Το αυτοκίνητο δεν είχε γράψει συνολικά πάνω από 7 μίλια (11 χλμ.) με την σφοδρότητα της σύγκρουσης να καταστρέφει ολοσχερώς το μπροστινό μέρος, ενώ τα σημάδια στην πίσω αριστερή πόρτα, το σπασμένο τζάμι και το πίσω φτερό, δείχνουν ότι πιθανότατα προηγήθηκε σύγκρουση με άλλο όχημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό