19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Oι ευχές της Βίκυς Καγιά και το τρυφερό post για τα γενέθλια του Ηλία Κρασσά

Ειδήσεις Ελλάδα

Γενέθλια έχει σήμερα ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του, Βίκυ Καγιά, έσπευσε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το διάσημο μοντέλο-παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Τα δύο τους παιδιά (Μπιάνκα και Κάρολος) ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους και τους έφεραν πιο κοντά με το ζευγάρι να παραμένει σήμερα πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Το τρυφερό post και οι ευχές της Βίκυς Καγιά στον Ηλία Κρασσά

Λακωνική ήταν η φετινή ευχή του μοντέλου στον άντρα της ζωής της ωστόσο συνοδεύτηκε με μια υπέροχη κοινή τους φωτογραφία από το φετινό ταξίδι τους στη Βενετία. «Happy birthday baby!», έγραψε η Βίκυ Καγιά στο post ενώ λίγο νωρίτερα δημοσίευσε μερικά Instagram-stories με τον σύζυγό της, θέλοντας να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Ο Ηλίας Κρασσάς ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου αφού έχει γενέθλια στις 9 Μαΐου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το μοντέλο-παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο 78ο Φεστιβάλ Βενετίας ως ambassador γνωστού οίκου μόδας και παρευρεύθηκε στο κόκκινο χαλί, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Η Βίκυ Καγιά και ο επιχειρηματίας κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να απολαύσουν τη μαγευτική Βενετία. Απόλυτα κομψοί και εμφανώς ευδιάθετοι περπάτησαν στο red carpet και μαγνήτισαν τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/CTiIZO3KRgBΟ έρωτας και ο γάμος

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 με αφορμή μια επαγγελματική συνεργασία για τα ζαχαροπλαστεία που διατηρεί ο επιχειρηματίας και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Τόσο η Βίκυ Καγιά αλλά και ο Ηλίας Κρασσάς είχαν χωρίσει από τον προηγούμενο γάμο τους. Το 2014 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Παρίσι, με ελάχιστους καλεσμένους να δίνουν το παρών στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι.

«Έχει πολύ κοφτερό και έξυπνο μυαλό, είναι ένας άνθρωπος αεικίνητος, αν εγώ θεωρούμαι αεικίνητη, ο Ηλίας είναι 100 φορές πάνω από εμένα και είναι πάρα πολύ γενναιόδωρος», είχε δηλώσει το μοντέλο για τον σύζυγό της στην Ελεονώρα Μελέτη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ η Βίκυ Καγιά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα».

Γενέθλια για τον γιο της Βίκυς Καγιά: Ο Κάρολος κλείνει τα 4 – Οι ευχές της παρουσιάστριας

κεντρικής: vickykaya_



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό