21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Oι ασκήσεις της Kim Kardashian για τέλειους γλουτούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τηλεπερσόνα γυμνάζεται σε καθημερινή βάση για να διατηρεί τις αναλογίες της και να παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση.

Είτε παρακολουθείς την Kim Kardashian στις επαναλήψεις του περίφημου ριάλιτι, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Η 41χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είναι σοβαρά αφοσιωμένη στη φυσική της κατάσταση. Οι καμπύλες της Kim είναι πάντα θέμα συζήτησης στα tabloids ενώ κάθε της post στο Instagram γίνεται talk of the town.

Πώς διατηρείται η Kim σε φόρμα

Πρώτον, η Kim ξυπνά αρκετά νωρίς καθημερινλα για να γυμναστεί. Δεν παραλείπει ποτέ τις προπονήσεις της και προτιμά τις ασκήσεις με βάρη από οποιοδήποτε άλλο είδος προπόνησης. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην διαφοροποιεί την fitness ρουτίνα της, ωστόσο έχει προσθέσει στο πρόγραμμά της τα σπριντ σε διάδρομο.

«Κάνω σπριντ κάθε μέρα» είχε γράψει η Kim σε Instagram Story της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον εαυτό της να τρέχει γρήγορα στον διάδρομο. Η προπονήτρια της Kim έχει πει πως οι δυο τους γυμνάζονται 6 μέρες την εβδομάδα για 1 ώρα και 45 λεπτά. Το 85% της προπόνησής τους είναι ασκήσεις με βάρη και το υπόλοιπο 15% είναι αερόβια άσκηση.

Kendall Jenner: Έχει γενέθλια και μας δείχνει τη fitness ρουτίνα της ()
H fitness ρουτίνα της Kim Kardashian

 

1) Κάνει προπονήσεις καθημερινά στις 6 το πρωί.

2) Δίνει έμφαση στην ενδυνάμωση του κορμού, στα πόδια και τους γλουτούς.

3) Μια από τις ασκήσεις που κάνει συχνά είναι τα treadmill sprints.

Η Kim και η personal trainer της επικεντρώνονται στα πόδια, στα οπίσθια και στην πλάτη. «Η Kim λατρεύει να γυμνάζει το πίσω μέρος των ποδιών της και τα οπόσθιά της», λέει η προπονήτριά της η οποία έχει δηλώσει πως έχουν και μια ολόκληρη προπόνηση την εβδομάδα αφιερωμένη στους κοιλιακούς.

Θέλεις λεπτή μέση; Κάνε αυτές τις 5 ασκήσεις στο σπίτι ()

κεντρικής: @kimkardashian

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό