27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Nubia Z60S Pro: Διέρρευσαν οι βασικές προδιαγραφές πριν την επίσημη ανακοίνωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Nubia αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα που έχει επίκεντρο την κάμερα, το Z60S Pro, στις 23 Ιουλίου, μαζί με ένα άλλο πολύ ισχυρό smartphone, το Nubia Z60 Leading Version, αλλά τα smartphone θα είναι διαθέσιμα μόνο για αγορά στην Κίνα αρχικά.

Πριν την επίσημη ανακοίνωση, η Nubia έχει ήδη αρχίσει να διαφημίζει το τηλέφωνο και μερικοί αξιόπιστοι tipsters διέρρευσαν τις βασικές προδιαγραφές του.

Με τον σχεδιασμό του τηλεφώνου να έχει αποκαλυφθεί πλήρως, τώρα γνωρίζουμε ότι το Z60S Pro θα είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον τρία χρώματα: μαύρο, τιρκουάζ και λευκό. Προφανώς, το Z60S Pro θα διαθέτει πλάτη με τζάμι και μεταλλικό μεσαίο πλαίσιο, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Όσον αφορά το hardware, ο tipster Digital Chat Station ισχυρίζεται ότι το επερχόμενο τηλέφωνο με κάμερα υψηλής ποιότητας της Nubia θα διαθέτει μεγάλη οθόνη OLED με ανάλυση 1,5K.

Επιπλέον, το Nubia Z60S Pro θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm , ένα chipset που ανακοινώθηκε στα τέλη του 2022. Αυτό είναι λίγο περίεργο δεδομένου ότι το προηγούμενο μοντέλο, Nubia Z50S Pro, είναι εξοπλισμένο με ένα ελαφρώς πιο ισχυρό και νεότερο Snapdragon Επεξεργαστής 8+ Gen 2.

Όσον αφορά την κάμερα, το Z60S Pro θα έχει μια κύρια κάμερα 50 megapixel με αισθητήρα IMX906 της Sony (1/1,56 ιντσών, διάφραγμα f/1,59, εστιακή απόσταση 35 mm, OIS).

Οι δύο άλλοι αισθητήρες που αποτελούν μέρος της διαμόρφωσης της κάμερας του τηλεφώνου δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά μπορεί να είναι ίδιοι με του Z50S Pro: 50MP ultrawide (OmniVision OV50D40, εστιακή απόσταση 13 mm, αυτόματη εστίαση, macro) και τηλεφακός 8MP ( Αισθητήρας Hynix HI847, 80mm, OIS).

Άλλες προδιαγραφές που επιβεβαιώθηκαν από τη Nubia περιλαμβάνουν μπαταρία 5.100 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 80 W, καθώς και αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό